Отож, технічні характеристики:
Вага: 85 г
Загальна довжина: 203 мм
Довжина леза: 86 мм (міряв на своєму екземплярі)
Довжина ріжучої крайки: 77,5 мм (міряв на своєму екземплярі)
Товщина леза: 3,17 мм (міряв на своєму екземплярі)
Матеріал леза: S110V
Фактура покриття леза: поперечний сатин
Твердість: 62-63 HRC
Тип леза: Leaf-Shaped
Товщина руків'я: 11,4 мм (міряв на своєму екземплярі)
Матеріал руків'я: FRN темносинього кольору
Механізм фіксації: Ball Bearing Lock
Кліпса: 2-позиційна
Країна виробник: США
Ніж купував через сталь в першу чергу і ціну в другу чергу, а точніше співвідношення сталь-ціна

Взяв в руку, відчуття двояке: нібито і добре тримається, чіпко, але все руків'я якесь кусюче, насічка зверху під великим пальцем, насічка в підпальцевій виямці, насічка під середнім, безіменним і мізинцем, насічка на чойлі, насічка на обусі. Та й самі плашки покриті візерунком, який дуууже добре чіпляється до руки. Брррррр! Але може то в мене рука занадто ніжна для такого інструменту. Розмір руків'я для моєї середньої руки якраз нормальний, не великий і не малий. Замок досить тугий, я би сказав занадто тугий, треба вказівним і великим пальцем тягнути, щоб ніж склався. Механіка нормальна, спочатку закривалося лезо під власною вагою, але був люфт. Люфт усунув, підтягнувши осьовий. Тепер легко викидається одним пальцем, але для того щоб скласти треба трошки махнути вниз, лезо зрушиться і далі закривати потрібно пальцями, від власної ваги вже не закривається. Лезо трошки не по центру (буде час попробую вирівняти). Кліпса мені подобається, легко заходить на кишеню, не буде рвати штани.

Лезо плоскої форми з прямими від обуха спусками, виготовлене з порошкової інструментальної сталі CPM-S110V, від Crucible. Сталь CPM S110V - сталь, яка містить велику кількість ванадія і ніобія - сплави, які дають надзвичайну зносостійкість і більш високу стійкість до корозії. Форма леза - листкоподібна, покриття - поперечний сатин, на лезі стандартні для Спайдерко написи. Підводи "стандартно" несиметричні, "стандартно" неоднакові по довжині. Подивився в мікроскоп на заточку. На крайці присутні сколи, побачив зо 3 штуки. Папір ріже дуже агресивно, волосся на нозі голить, але без відскоку.

Ну ось і все. Написав тих кілька слів як і обіцяв. Наразі враження швидше позитивні. Дякую за увагу!