Ну ось і доїхала "кошерніша" версія в виконанні Кевіна Джона.
Безумовно, якість вища. Матеріали кращі, виконання на рівні. Із великих плюсів - титанова качєлька, трітієвий маркер, вища якість обробки та "гарні" чіткі лініі гринду. Стосовно матеріалу клинка трохи "нєразбєриха". Одні продавани заявляють Д2, і б'ють себе в груди "зуб даю", інші, з таким же посилом - 9Хром-бла-бла-бла "ми лічно питали у Кевіна". Взагалі то пофігу, (хром в китайському виконанні достатньо цікава сталька).
Із приємного також, качєлька на бронзових шайбах. Батон-лок трохи підлипає. Рідний ДеПеіксовий варіант замку, як на мене не гірше точно, загалом справа звички. Жирний плюс Кевіновського баттону - фіксується в обох положеннях (на репліці і оригіналі - тільки в закритому, у відкритому - підпружинюється ексцентриковою конструкцією самого леза в районі умовного "осєвого")

більше фото
http://seavit.blogspot.com/2015/12/kevi ... x-hit.html
ну і основне: сказати що повна репліка з Алі набагато гірше Кевіновського "по мотівам" - не можу. У репліки із реальних мінусів - тільки виконання качєльки. Але це точно не в 3 рази гірше ніж Кевіновський, відсотків на 30%, може. Тобто репліка злегка недооцінена, а кевін-мотів - трохи переоцінений. Хоча звістно сам трітієвий маркер у дяді Ляо від 10 баксів коштує, а Кевін ще й заявляє про його swiss походження (дуже хочеться вірити, бо в неті валом інфи про "фони" китайських колб. Але "Прип'ять", люб'язно надана камрадом
vavav в режимі вимірювання Бета-забруднення, нічого особливого не показала. Не знаю наскільки їй можна довіряти).
...У світі хижаків, завжди винна жертва...