ТТХ ножа:
Загальна довжина - 119 мм;
Довжина леза - 87 мм;
Вага - 48

Товщина леза - 2.5 мм;
Матеріал леза - VG-10;
Матеріал руків'я - титан;
Замок - фрейм лок;
Дизайнер - Brad Zinker;
Країна-виробник - Китай.
Відчуття від ножа себе виправдали: я бачив в характеристиках, що він легенький, але щоб НАСТІЛЬКИ! Він просто невагомий. Можна носити хоч з костюмом, хоч в шортах. Кліпса дозовляє повністю сховати ніж в кишені. ЇЇ розмір мінімальний, та, в принципі як і весь дизайн ножа.
Стандартна коробка, в якій гарантія, ніж і невеличкий ключ для болтів Г-подібної форми:

Ну а це вже сам ніж:

Спуски ввігнуті, підводи з однієї сторони ширші ніж з другої, не зовсім однакові по всій довжині: з одної сторони до кінчика звужуються. З коробки поганенько голить волосся, але газету пластає нормально. Клин практично по центру, був невеличкий люфт, то я його усунув. Фліппер з морозу, зразу як принесли посилку, спрацьовував через раз. Трохи вгрівся, змастив його БлюЛюбом, то вже працює більш-менш, хоча не ідеально: треба трошки кистю додавати і різко натискати пальцем.
Руків'я з'єднане лише осьовим гвинтом і ще одним біля кліпси, яка має, до речі, тільки одне положення: тіп-ап для правші. Хоча лівою рукою відкривається-закривається досить нормально, враховуючи, що я правша.
Лайнер навіть при сильному фліпі далі першої третини не заходить.
Ось так мінімально про ніж з мінімалістичним дизайном (вибачте за каламбур).