Багато часу я використовував звичайний гаманець з великою кількістю відділень, але він ставав все товстіше та товстіше, та все більш не зручним. Коли з'явився велосипед, я виріщив втілити у життя деякі думки навколо компактного гаманця, бо мій звичайний гаманець того часу був абсолютно не сумісним з поясною сумкою, до якої необхідно було вкласти запасну камеру, аптечку та інструмент. Так з'явився найпростіший гаманець, яким я почав користуватися постійно, не тільки для велосипеда, та використовую до цього часу.
Картки розташовуються всередині згорнутих банкнот, тому останні мають досить великий радіус згібу, та не псуються.

збільшити

збільшити
Експлуатаційна товщина до 15 мм.

збільшити
Картки виявилися зовсім не потрібними, коли їздиш за містом, тому світ побачила нова конструкція гаманця.

збільшити

збільшити
Експлуатаційна товщина до 6 мм.

збільшити
Головною перевагою цього дуже простого гаманця було зручне вкладання банкнот, тому вирішив спробувати зробити гаманець до якого можна було вкласти й картки.

збільшити

збільшити

збільшити

збільшити
Зараз я почав використовувати ще один гаманець, для монет та дрібних купюр до 10 грв., щоб не витягати у транспорті основний гаманець.

збільшити

збільшити

збільшити

збільшити