Караюсь мучусь але не каюсь.... так казав Шевченко, минулого року на корпоративі трохи додав перцю до крові своїм колегам та й собі самому за що був караний власним сумлінням нещадно та й цілий рік при кожному най влучнішому випадку мені нагадували що я накоїв...... ну все почалось з непереборного бажання потримати (дуже лагідно) за горлянку одного дуже не симпатичного мені чолов"яги як потім виявилось не здійснити цей намір мені допомогли чотири не надто маленькі парубки за що їм окреме дякую, ну а кульмінацією була атака на стіл у макдональдсі з віксом офіцерським, результат на 5 міліметрів зігнутий основний клинок й трохи понівечений стіл (вікс був без фіксатора, як собі пальці не пообрізав одному Богові відомо), далі мене було переміщено до таксі й відправлено додому, ось така історія.

Ну те все було в минулому році. Ось зараз тількино з корпоративу всі помилки виправлено гідність відновлена, сам сьогодні був у ролі миротворця:)))))))))
Єдине що залишив все гостре дома й цілий день був як побита собака, ледь открив пакет з під чаю грінфілд

звик до ножика та й годі.
P.S. Алкоголь - ворог розуму.
P.P.S. На ганза перед корпоративами радять усе гостре лишати дома подалі від гріха, що до мене то +100.