Найфоман vs Вечіркус Корпаратівус.......

Всі питання щодо ножів, їх експлуатації та обслуговування
Ответить
Tito
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Найфоман vs Вечіркус Корпаратівус.......

Сообщение Tito »

Караюсь мучусь але не каюсь.... так казав Шевченко, минулого року на корпоративі трохи додав перцю до крові своїм колегам та й собі самому за що був караний власним сумлінням нещадно та й цілий рік при кожному най влучнішому випадку мені нагадували що я накоїв...... ну все почалось з непереборного бажання потримати (дуже лагідно) за горлянку одного дуже не симпатичного мені чолов"яги як потім виявилось не здійснити цей намір мені допомогли чотири не надто маленькі парубки за що їм окреме дякую, ну а кульмінацією була атака на стіл у макдональдсі з віксом офіцерським, результат на 5 міліметрів зігнутий основний клинок й трохи понівечений стіл (вікс був без фіксатора, як собі пальці не пообрізав одному Богові відомо), далі мене було переміщено до таксі й відправлено додому, ось така історія. :=( Ну те все було в минулому році. Ось зараз тількино з корпоративу всі помилки виправлено гідність відновлена, сам сьогодні був у ролі миротворця:)))))))))
Єдине що залишив все гостре дома й цілий день був як побита собака, ледь открив пакет з під чаю грінфілд :D звик до ножика та й годі.
P.S. Алкоголь - ворог розуму.
P.P.S. На ганза перед корпоративами радять усе гостре лишати дома подалі від гріха, що до мене то +100.
ярослав

Re: Найфоман vs Вечіркус Корпаратівус.......

Сообщение ярослав »

Тіто писал(а): P.P.S. На ганза перед корпоративами радять усе гостре лишати дома подалі від гріха, що до мене то +100.
і зуби теж? :))) :))) :)))
mpkr

Сообщение mpkr »

Не оплакивай, смертный, вчерашних потерь,
Дел сегодняшних завтрашней меркой не мерь,
Ни былой, ни грядущей минуте не верь,
Верь минуте текущей – будь счастлив теперь!
Что прошло, то прошло. И хорошо что сегодня все было на уровне :)

8) хотя стол в макдональдсе надо было дорезать, ну согнулся клинок, а пила на что? 8) :-D
ярослав

Сообщение ярослав »

MYR як не кривдника то стіл.. :smile:
Tito
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Сообщение Tito »

Пилки не було та й колеги зреагували миттєво, ножика одібрали потім ледь назад випросив.
mpkr

Сообщение mpkr »

Тіто писал(а):Пилки не було
Вот мы плавно и ненавязчиво и перешли к теме - "Как важен выбор правильного викса.." :smile:
webs

Сообщение webs »

MYR писал(а):
Тіто писал(а):Пилки не було
Вот мы плавно и ненавязчиво и перешли к теме - "Как важен выбор правильного викса.." :smile:
Перед посещением корпоративной вечеринки :D Тока нада уточнить - шеф засранец или пусть живет? :smile: :smile: :smile:
Ответить

Вернуться в «Про ніж»