Габарити практично ідентичні оригіналу тож повторювати їх не буду. Матеріал леза з D2.
Купував її тут у камрада Junk Dog задля придивитись. Ось кородка передісторія покупки:
Мав на полювання як допоміжний складний ніж - Онтаріо РАТ1. Він мені візуально абсолютно не подобався, але ніж виявився хорошим і надійним. Нещодавно зайшов до батьків у гості і дістав з дубльонки свої речі та його щоб покласти все на комоді - телефони, портмоне, ключі і т.д. Батько поклав око на цього ножа. Ну, і прийшлось йому його й "подарувати", вірніше обміняти на своє Хоробре серце, яке він прихватизував попередньо. Довго думав, що взяти йому на заміну. І тут бачу в барахолці цей ніж... Спайдерки мене взагалі ніколи не захоплювали, але планував колись у далекому майбутньому купити собі саме мілітарі... Це один з кількох спаїв, який мені більш менш подобався візуально. Тож вирішив купити.
Коробка проста, та й впринципі мені було все одно яка (я коробкам з під ножів уваги не приділяю).
Враження про ніж - досить великий фолдер. Якість мене ПРИЄМНО здивувала. Все виконано і підігнано акуратно та чітко, справляє враження міцного та надійного. Сам клинок можливо на долі міліметрів не по центру.
Решта

Фото:

Тепер не знаю що робити... Ніж виявився як на мене трохи завеликим, хоча в перчатках сам раз. І повстала делема - залишити його собі у якості допоміжного складного ножа на полювання, чи продати і шукати щось менше?