Тому чекаю думок, хто що про нього думає і може навіть користується

Мне кажется что этому ножу максимум что надо это 8хром13эмъови. Был бы дешевее, может и обратили бы внимание. ИМХО.Була б там сталька інша, хоча б карпентер який, чи здп-189,
Тут спорный вопрос. Вопервых одно другому не мешает, я про матриарх и цивилиан, ножи весьма разные. И мне размер матриарха больше нравится. Но у мариарха 2 мне тоже не удобна рукоять, а у матриарха обычного нравится, но мне больше нравится клинок второго матриарха, даже больше чем цивилиана, так как у меня перевыпуск первого матриарха и клинок со спусками от обухаА чим незручне руків'я у Матріарха (а взагалі то, треба було брати Цивіліан)?
не те що заважає, не подобається просто, сама конструкція і матеріали, а форма лиш горбиком заважає в районі середнього пальця, на Ен заокруглив його навіть. А Цивіліан хотів і хочу, але з Матріархом поспішив, а на Цивіліана запізнився, та й розумію тепер, що занадто тумбочковий ножик він, а от П-кал планую використовувати як ЕДС, бо Манікс 2 нудний, а замок чудовий.il coltello писал(а): А чим незручне руків'я у Матріарха (а взагалі то, треба було брати Цивіліан)?
я навіть Мілю регріндив, бо не фонтан, думаю Емерсон по різу розчарує такиil coltello писал(а):Не згодний з Вами щодо різу Емерсонів, він просто трохи інший ніж у ножів з симетричною заточкою.
Так он вроде как и не керамбит вовсе...и держат его, если не ошибаюсь, режущей кромкой к себеЗольдатен писал(а):ніколи не розумів керамбітів