
Якість гвинтиків, руків'я і замка- сподобалася, твердість клинка теж норма, але втулка-вісь й сама сталь клинка-не дуже.
Перебрав й підточив ножика, хоча з коробки все змащеним було нормально, не гірше Бенча, люфти було майже не помітно і різав не погано, тепер не гірше все стало.
В цілому все порадувало більше чім очікував, окрім клинка, якийсь шампур, після ковиряння в зубах

Але навіть різав запечену почеревину й тортика без проблем, точніше пиляв, взагалі клинок схожий на хлібний ніж, але з дуже крупним серейтором

Оскільки ніяких трюків не знаю й не вмію, то поки просто знайомлюся, як з ножиком, в перспективі спробую хоч щось базове освоїти, добре, що обух не заточено.
Кілька фото






