у магазин де він лежав уже з 2 роки я перідично заходив і періодично поглядав на нього. аж ось з"явилися пенязі і тому вирішив придбати ножа, поки не розтринькав.
єдиний раз я його бачив і тримав у руках ще на початках активних зустрічей нашого товариства, на якійсь з виставок "Мисливство та рибальство". тоді пан Микитюк(знаний шанувальник цікавинок) дістав його щось порізати, а я попросив подивитися. не те щоб запа у душу, але запам"ятався так точно.
аж ось він у мене.
його назва в перекладі з англійської означає "бродяга", "мандрівник". але все ж ближче "бродяга".
як на мене він відповідає своїй назві. як за ідеєю, так і за виглядом, рзміром, вагою

параметри:
- загальна довжина 200мм
- довжина клинка 79мм
- товщина 4мм
- вага 79гр.
- сталь АУС-6
ніж не був популярним. схоже через свою сталь. зараз він не випускається.
пропорції як на мене трошки зміщені в сторону ручки(по відношенню до клинка вона задовга). основною особливістю цього фікседа є лезо, що затуляється спеціальним клапаном

на ньому є два напливи(як шпеньки на клинках). за допомогою них і відбувається процес відкривання/закривання

рифлені боки мають форму квадратиків з кружечками всередині подібно як на Ендурах. квадратики мають підняту одну зі сторін, що створює досить жорсткий контакт з пальцями

для носіння можна використовувати кишені-карго. в бундесверівських штанях в цих кишенях є спеціальна внутрішня кишеня для бундесверівського Вікса, і туди дуже добре вкладається Вагабонд. в БДУ штанях я зробив деяку кастомізацію: прострочив останню складку, щоб там утворилася вузька кишеня

загалом враження дуже позитивні. принаймі 5 днів користування цим ножем мені сподобалися