трошки думаю...

Загальні питання. Виготовлення, носіння, використання та зберігання зброї, ножів та боєприпасів
Ответить
Va

трошки думаю...

Сообщение Va »

Во-первых, просто для доставки вчитаемся, и припомним о том, прашо гундосил ва в околополитических ругалках:

...1.2.5.13. Національна холодна зброя – холодна зброя, форма, параметри та декоративне оздоблення якої були встановлені протягом довготривалого часу у відповідності з умовами життя визначеного етносу...
Классно, правда? :smile:

Но речь не о том - думаю насколько широко можно трактовать сей момент:
...1.4.3. Макет холодної зброї – модель холодної зброї, що має пропорційно змінені розміри...
"Макет" просто по определению не есть ХО, а вот "пропорционально измененные резмеры" - это интересно. Например берем стандартный цвайхандер, пропорцийно меняем размеры например до 50см. общей. Ня? :-) Аль катану до 60-ти...

А еще оказалось мну крайне невнимателен:
3.2.10. Перебільшення у бочкоподібного чи клиноподібного держака максимального діаметра над діаметром в задній частині – не менше 8 мм.
Почему-то в башке отложилось просто "больше 8-ми", без наводки именно на заднюю часть рукояти, и из-за этого маялся с ножиками чтобы втиснуться в требуемое. Приятная находка.
Чкылчи
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Re: трошки думаю...

Сообщение Чкылчи »

Va писал(а): А еще оказалось мну крайне невнимателен:
3.2.10. Перебільшення у бочкоподібного чи клиноподібного держака максимального діаметра над діаметром в задній частині – не менше 8 мм.
Почему-то в башке отложилось просто "больше 8-ми", без наводки именно на заднюю часть рукояти, и из-за этого маялся с ножиками чтобы втиснуться в требуемое. Приятная находка.
да уж, слона то и не заметил
GEK
Найфоман
Найфоман

Сообщение GEK »

Пункт 1.2.5.13. порадовал. :D Как говаривала моя школьная учительница истории (царство ей небесное, добрейшей души человек была), - ну просто руками развести :wink:
Красота женщины
и красота клинка
Миг и вечность
roman251

Сообщение roman251 »

В нашій країні закон як дишло. Можна крутити як хочеш.
Але для того щоб крутити законом, треба або самому десь там бути, або звязки мати, або гроші. Якщо є щось з того, то все можна, і всі нюанси законів на твою користь.
А якщо нема можливості законом критити, то всі різнотолкування не на твою користь.
Не важно шо там в законі написано, важно хто ти такий і чи можеш відстояти свої права.
Зможеш відстояти, значить ти правий, не зможеш, значить не правий.
Ответить

Вернуться в «Юридичні аспекти»