Колись дід був мисливцем і мав рушницю.
Дід помер рушниця залишилась.
Як її тепер переоформити на себе?
Абсолютно в тому не розбираюсь. Ніких дозволів не маю і ніколи не мав.
Як оформити рушницю?
- fenoms
- Начинающий найфоман
- Контактная информация:
Re: Як оформити рушницю?
Перш піти в міліцію в дозвільну систему, написати заяву і зібрати всі необхідні документи, там вам скажуть, які і скільки..
С уважением Анатолий..
Не надо иметь друзей - с друзьями надо дружить..
Не надо иметь друзей - с друзьями надо дружить..
Перш за все треба мати дозвіл на зброю (мисливську!, не на газовик і не на гумовик). А далі, я б вам радив обережненько так проконсультуватися з представниками дозвільної системи. Краще, якщо це буде хтось із знайомих. Теоретично рушницю можна переписати на себе. Але, так само, можна її і втратити.
Колись, коли я був ще масюпусіньким, так була втрачена іменна рушниця, яку тульські зброярі зробили на подарунок Стаханову. Батько її бачив і родичці казав, що можна все зробити нормально. Але... Приїхали міліцьянти, побачили рушницю
. І не рушниці, не міліцьянтів. І ніяких документів.
Колись, коли я був ще масюпусіньким, так була втрачена іменна рушниця, яку тульські зброярі зробили на подарунок Стаханову. Батько її бачив і родичці казав, що можна все зробити нормально. Але... Приїхали міліцьянти, побачили рушницю

Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки. (Г.Гейне)
-
- Найфоман
Вопрос многократно поднимался на охотничьих форумах. Если ружьё ранее было зарегистрировано, то в порядке наследования. Соответственно с оформлением разрешения. Если в разрешительной системе не числится, в месячник сдачи оружия, при наличии знакомства в разрешительной всё возможно.
Друже, я нічого не раджу, лише констатую факти:
- незареєстрована гладкоствольна мисливська рушниця - адміністративка, символічний штраф в розмірі близько 200 гривень. Якщо на полювання ходити не збираєшся, то...
- навіть якщо вона була зареєстрована - ти до неї за нормативними документами не повинен мати доступ...
- незареєстрована гладкоствольна мисливська рушниця - адміністративка, символічний штраф в розмірі близько 200 гривень. Якщо на полювання ходити не збираєшся, то...
- навіть якщо вона була зареєстрована - ти до неї за нормативними документами не повинен мати доступ...
6 сообщений
• Страница 1 из 1