Ваше мнение?Хотя по фото-не очень.В руку надо взять,он именно в руке "зажегся"...
Оdezza писал(а):У меня еще нет ножей Navy, но те, что я держал в руках, производят хорошее впечатление. Как для своих денег, так очень даже ничего. И если их или его (нож) брать для работы, свои деньги он отработает сполна
Чего-то я заблудился в ваших рассуждениях...mcgt писал(а):По видео складывается впечатление что нож дали поиграться малолетнему придурку
Вообще не понятно в сравнении с чем и для чего нож тестировался.
Такой "тест"абсолютно ничего не показал.
На сталь у Navy жалоб у реальных пользователей не было никогда.
Не треба сумувати, одне іншому ніяк не заважає.Snayp писал(а):Сумно.
На цьому місті міг лежати, один але справжній брендовий ніж...
Той що знизу, праворуч!mcgt писал(а): Доречі який ніж і за яку ціну ви вважаете брендовим що заслуговує бути в колекції найфомана?
Це радуєmcgt писал(а):Не треба сумувати, одне іншому ніяк не заважає.
Філософське питання на грані оффа, з присмаком фломастерівmcgt писал(а):Доречі який ніж і за яку ціну ви вважаете брендовим що заслуговує бути в колекції найфомана?
Запевняю вас що інші за якістю не гірші, того що знизу праворучSerG-Y писал(а):Той що знизу, праворуч!mcgt писал(а): Доречі який ніж і за яку ціну ви вважаете брендовим що заслуговує бути в колекції найфомана?
Я про цей казав, оригінал!mcgt писал(а): Запевняю вас що інші за якістю не гірші,
Верхній на фото навіть кращий бо не має взагалі жодного недоліка, а поякості виготовлення взагалі створює враження кастома.
там ссылочку на видео давали, вы в ней себя не узнали?mcgt писал(а): До того ж багато з них і є оригінали просто логотип інший отже менша ціна.
Нет не узнал. Ну нож ну подделка режет для меня нормально ну и слава богуAphex писал(а):там ссылочку на видео давали, вы в ней себя не узнали?mcgt писал(а): До того ж багато з них і є оригінали просто логотип інший отже менша ціна.