Глянь уважно на хвилинні рисочки хоч на моїй картинці, хоч на твоєму посиланні. Вони повинні співпадать з центрами букв R O L E X, що над ними. Якщо це не спотворення крізь скло, то ...
7cross7, да.... я й не гадав, що існують певні ознаки, за якими відрізняють підробку від справжнього "Ролекса"....
Якщо чесно, особисто в житті бачив "Ролекс" наживо лише один раз, у 2010 році, на руці одного дідуся - полковника пенсіонера.
За дизайном щось було схоже на "Ролекс" серії 1908.
На 100% був справжнім. Годиннк був з золотим корпусом, браслет також золотий, подарований дідусеві одним з президентів однієї африканської країни десь на початку 1980-х років. Дідусь працював в Африці.
Дідуся вже немає, помер кілька років тому.
Президента скинули десь наприкінці 1980-× років, потім наступний президент його з'їв.
Як розповідав цей дідусь, в принципі це традиція для багатьох країн Екваторіальної Африки - новий президент запрошує попередника на банкет, у якості першої або другої страви. Дідусь навіть під час практичних занять (він ще й лекції читав) розповідав історію зміни влади окремих африканських країн типу - "оцей вигнав анлійських коолонізаторів, у процесі з'їв заступника генерал-губернатора (заступник - місцевий, чорний, можна їсти, губер - англієць, їсти не можна, якщо пустиш на шашлик припливуть лінкором, постріляють потім повісять); потім цього наступний президент зварив типу жюльєна ( пригощав колєгу з іншої африканської демократії), а його самого військові через два роки арештували, ні, не з'їли, його тюремники вкрали, пошматували й продавали як "лікарство для хоробрості", бу був харизматичний).
Ось як раз після такої розповіді хто кого і як жер, ми запитали у дідуся кого він зжер і який його був зиск, наступної зустрічі дідусь прийшов й показав нам ось такий золотий годинник, як вказано вище.
Rolex чи репліка? Обережно – підробки! https://luxwatch.ua/watch-news/view/1745
висновок: у дилерів дорого, на вторинному ринку небезпечно, я більше 100 usd за wristwatch не віддам ,but only for the original
а годинник подорожчав і також ножі, що брав за 100 вже 300...
Я ще й політ.економію вивчав колись, Споживча вартість (нім. Gebrauchswert) — що володіє для споживача якоюсь корисністю предмет (річ), який задовольняє якусь потребу, а понти мені не потрібні...
GeorgCH писал(а): ↑18 фев 2025, 13:49
Споживча вартість (нім. Gebrauchswert) — що володіє для споживача якоюсь корисністю предмет (річ), який задовольняє якусь потребу, а понти мені не потрібні...
Jaret, всього 500-600 гривень, та бензин й таку саму можна отримати) clipper прикольні запальнички, але в бензиновій цій отой змінний механізм з колесиком і камінцем пластиковий - дратує що пластик, слабко фіксується в корусі запальнички проти класичних пластикових за 30-50 гривень.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Мутний писал(а): ↑22 фев 2025, 17:11VSk, каюся ні знань, ні каталогів, та то щось із самих перших Вояджерів, суцільнолита кліпса з руків'ям, обидва кс японія