Не знаю що робити
Колись мені
комрад Volos презентував в якості донора для ножобудування -
Marttiini Condor Timberjack
Довго він в мене лежав і нарешті дочекався: вирішив зробти ножа за саамськими мотивами, але замість рогу використати коріан - тут подяка
комраду Фішер Мен за можливість випробувати. До речі тітан і вся деревина також презенти, і навіть епоксидку підігнав нещодавно напарник по риболовлі

тож нів майже повністю (крім гайки з латуні та шпильки) зроблений подарунків, і через це я ще більше засмучений
Коли вклеював прогавив що больстер трохи нахилився, якщо на больстері це не дуже критично , то тильник виглядає просто жахливо

На склеїному бруску не впадало в око, а як почала вимальбовуватись форма стало видно
Вирішив більш меньш довести до кінця, хотів подивитись на що б мало бути - і ще більше засмутився

Так виглядає наче б то нормально, але
І що тепер робити з цим
Спочатку думав роздягнути і почати знов... Але дуще шкода роботи, чудового коріану, до речі матерал дуже сподобався

хтось писав про запах при обробці, але мені після кістки це як парфум

Трудогодин витрачено дофігіща, тільки довести залізко до розуму: продовжити спуски - і тим сами прибрати криву п'ятки, потім прибрати сліди від цього забрало два дні. Больстер дуже довго робив, що навіть плюнув на невелечку шілинку, бо вже не було сил перробляти... пластина тильнику був трохи поведений, вирівнював на наждачкі ледь руки не відпали поки шкрябав
Довести до кінця (ну остаточно вилізати, бо шліфонув на скору) - немає бажання, бо це постійне нагадування про повне фіаско перед очами.
Обидва варіанта мене не влаштовують
Знайти людину в якої є Marttiini Condor Timberjack і як при тому мала б бажання змінити бюджетний пластик на більш вишуканий варант з деревиною, але з ньюансом тоді і робота не пропаде і зможу ще раз спробувати... Але де такого знайти?
І що робити?