Бенчі часто недокалюють і зводять під 1мм+ РК, кут загострення ломовитий і грубим абразивом гострять, дуже грубим. Тому яка там сталь вторинно, при таких характеристиках клина воно хіба якщо цвяхи рубати може серйозно пошкодитися й то хз, а на консервах хіба просто підтупитися.
В ТРС зовсім інше зведення, кут і якість загострення, твердість хз, тому сколи можливі, як й Бенча, якщо загострити нормально з тонким фінішем, чи хоча б 800 борайдом)
А так м390 досить універсальна й не дуже крихка залізяка, як вже настане час гострити ноже, тобто гострота пропаде, можете заради експеременту консерву й відкрити і нам розказати, нічого смертельного не буде

Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.