Хотя, может, это и Google так пошутил.
По цене 445. Их там пару штук осталось... и по прочим складам - до 10ти ( или чуть меньше).O.Phesun писал(а): Ламінітні клинки продаються в Ібісі...
Если Вы не шутите:)
Из мягкой ржавейки.snezhkin писал(а): norther, У меня праздный интерес , на этих клинках ламинатных обкладки из угля или нержи , не в курсе ?
Так шоб сказать, шо облатки ржавіють так же, як шх або рапід з У*, то я б не сказав. Слабше ржавіють ніж серцевина. От так виглядає після перебування в соку ківі. Почистив кілька штук і не витирав хвилин 30. Потім стер сік.
В мене на старому (приблизно 50ті) центральний слой на обух виходить точноO.Phesun писал(а): До речі..може хто знає..а як глибоко вуглцевий слой засунутий в облатки у мор ламінатних? Скільки мм можна зняти з обуха, щоб не добраться до серцевини?. Наляканий можливим дефіцитом на ібісі , купив ще один клиночок ламінований..але є задумка змінити профіль..але ж не хочеться шоб з обуха були видні слої...а то й можливе розслоєння..якшо постукать
Уточните де і коли? Чи в нас тут окрема тема буде?Гребенщикова Наталия писал(а): Скоро Мура запустил опрос на многих ресурсах, связанный с проектом по разработке нового ножа. Я помогала на днях с украинской и русской версиями. Допилят (с) и будут размещать..