До речі, там є ще CRKT Woods Chogan T-Hawk, але дорожче, якщо цікавить можу посилання відправити, та ви й самі зможете знайти

Звісно що на смак всі фломастери різні... Але невже зовнішній вигляд радує? Ну ще б можна було зрозуміти якщо дідова сокира, спадок або річ якій тисяча років тощо. Якщо ліньки, то зрозуміло... просто цікаво чому вирішив залишити як є?
Звісно, там треба нове руків'я та новий клін. Просто тут неможна просто взяти та купити/замовити руків'я. Та проушина у цієї голови прямокутна. Коротше, там треба правильне руків'я і час, щоб його підстругати під форму проушини.
Я мешкаю у країні де наша сокиро-ножова тема взагалі не розвинена. Ніяких місцевих ані офлайн магазинів, ані навіть інтернет-магазинів на цю тематику. Єдине місце, де можна придбати сокиру, це будівельні магазини, розділ "сад-город". Самі розумієте, що там за сокири. Накладає свою специфіку ще й те, що сокири тут майже нікому не потрібні - дерев мало, і рубати їх суворо заборонено. Ще й відкриті багаття палити заборонено в принципі, окрім як у мангалах в спеціальних місцях. А тому просто немає запиту на наявність запасних складових для сокир.