той скобель - ручна ковка, наскільки можу бачити.
Років йому!..
Ще короїд ручки поїв... але вже давно поїв.
В мене 3 штуки є... прикольна штука. Дає цікавий досвід.
bronco,
Такої сокири напено немає навіть у кунгу Шойгу Наші оснащені краще орків мінімум на кілька порядків
Хочу окремо подякувати, що знаходити час на світлини, альбом "Ножі на війні" це круто
"Ножом не стоит бояться пользоваться, убивать его тоже не стоит. Но только в поюзе меняется отношение к ножу, появляется тот самый кайф, который ничем не заменить, никаким фетишами"
Колун для дому якийсь не надто тяжкий, але щоб добре колов буває? Бо колись брав інтертул 2кг чи близько того +- з довгим руків'ям й мені надто довге і він з щічками, як на мене хрінь. Та й косий я тож руків'ям гарно попав і навпіл) ремонтувати може й буду, та з щічками-напливами якось не вставив.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Alex_LV, та ні. Спеціальна тарілка для грилю. Замовлена десь 20-го лютого. Ніжки саморобні (три зв'язані трубки). За пароварку краще тим, що з неї менше вугілля сиплеться. Для любителів відкритого вогнню та нелюбителів залишати сліди на природі.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
"Ножом не стоит бояться пользоваться, убивать его тоже не стоит. Но только в поюзе меняется отношение к ножу, появляется тот самый кайф, который ничем не заменить, никаким фетишами"
corsar_s писал(а): ↑20 ноя 2022, 19:08
везёт же людям, в лес ходят...
Та він у нас невеликий...Але зараз це як у інший світ потрапити, дбаємо про нього.
Ramok, по правді сказати я не дуже в курсі, написано тайвань.
Подивився огляди, дуже сподобався, натрапив на нього і взяв по хорошій ціні.
Cold Steel Rifleman's Hawk