Просто фото ножів
- BadONE
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
Я також не у захваті від його витівок, і серце кровʼю омивається, коли він знущається над чудовими ножами, але час від часу дивлюсь... 

- Зольдатен
- Гуру-найфоман
Просто фото ножів
А я люблю відоси того німця, мабуть єдиний автор огляди якого на ютубі я дивлюсь до кінця
- BadONE
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
*австрійця)))
деякі імкеиті бренди обнуляє і висміює їх захмарну ціну цілком справедливо. На кожен товар є свій покупець
деякі імкеиті бренди обнуляє і висміює їх захмарну ціну цілком справедливо. На кожен товар є свій покупець
- BadONE
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
Я дуже радий що останнім часом українські виробники ножів виходять на міжнародні ринки!!!
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/j6PesVc0LJc
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/j6PesVc0LJc
- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
BadONE, цікавий факт. Про bps та beaver craft (як виробника ножів) особисто я дізнався саме від закордонних блогерів (у нас тоді взагалі реклами не бачив їх). А сайт beaver craft, де продаються їх фікси та сокири, взагалі тільки німецькою або англійською. Ані української, ані кацапської. Коли побачив вперше bps, то не знайшов їх у продажі в Україні. Так що вони не останнім часом, а в першу чергу вийшли на закордон. І це правильно.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- RIKO
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
Так в Ібісі ці БПС постійно рекламлять. Я там вперше про них почув, а потом вже почав помічати спочатку в DBK а тоді і у інших 

UA----УКРАIНЦI АФIГЕННI
- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
RIKO, ні, тоді їх ще в ібісі не було.BadONE, знайдіть на сайті біверів їх бушкрафт фікси 

Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
На ібісі вони в новинках з'явилися 23.01.23 року (дані інтернету). Про них перший відос я побачив 2 роки тому. Тоді ж і намагався придбати. Продавалися вони на етсі, здається. Потім війна і все таке... У будь-якому випадку реклама на закордонних ютубах дала результати, бо вони існують з 17го року і щось на форумі ніхто про них не писав до 22го.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
BadONE, це не їх сайт. Вони у продажі там нещодавно з'явилися. Є ще один магазин, де їх буквально сьогодні виставили у продажі. А ось тут їх продають чи не два роки.
https://beavercrafttools.com/collection ... aft-knives
https://beavercrafttools.com/collection ... aft-knives
- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
BadONE, коли я мав бажання придбати їх ножа, знову ж таки в Україні не знайшов. Тільки на сайті, орієнтованому на закордон. Ну то таке, хай заробляють гроші.
- RIKO
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
Так десь в період повномасштабного я в відосах ібіса іх вперше і побачив

UA----УКРАIНЦI АФIГЕННI
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Просто фото ножів
Reineke,
нож Casström, разработанный совместно с экспертом по выживанию Ларсом Фельтом. А я вспомнил ты же книгу купил про бушкрафт
а я ещё нет
Ларс Фельт — мировой лидер. известный специалист по выживанию и навыкам активного отдыха и опубликовал серию успешных книг по этой теме. Он основал Школу выживания шведских вооруженных сил после обучения в британской SAS и спецназе США. Он также участвовал в качестве инструктора по обучению в условиях от арктической Канады до австралийской глубинки.

Ларс Фельт — мировой лидер. известный специалист по выживанию и навыкам активного отдыха и опубликовал серию успешных книг по этой теме. Он основал Школу выживания шведских вооруженных сил после обучения в британской SAS и спецназе США. Он также участвовал в качестве инструктора по обучению в условиях от арктической Канады до австралийской глубинки.
Life is a series of choices.