я думав що "жопна" частина буде ідетичною з емісаром, але схожий тільки патерн накатки, все інше геть різне. і за розмірами і за глибиною тієї накатки. ну тобто кришки не піходять одне до одного

фокусування дуже приємне. має маленький хотспот далекобія, але також дуже широкий м'який розлив бовокої засвітки, так вона на дуже яскрава (у нижчих режимах), але досить комфортно для "посвітити під ноги".
брав ще додаткову оптику з більшим кутом, але повернув стокову. додаткова лінза дає хотспот білший рази в два, але, як я вже казав і з далекобійною прицювати вблиз досить комфортно, зато можна і лупанути вдалеч нормально.
б'є досить далеко, хоч і позіціонується як мід рейндж. якшо ставити якийсь осрам з купою кандел, то лупитиме дай боже.
світив вночі з вікна 9-го поверху на машину, дуже круто все видно, а така бокова засвітка, якшо є якісь перешкоди поблизу, навіть може заважати, бо відблискує. мені от від карнизу відсвічувало, довелось руку далі витягати, щоб в обличча не світило.
світла вистачає.
конструктивна особливість. там де ніжки линзі мають втикатись в основу - стоять резинови проставки, не даючи ніжкам саме втикатись. не знаю, чи то не вистачає довжини ціх ніжок для щільного затягування лінзи безелем, чи шо. але проставки не витягав, лишив як є.