Ну, от як буває значить... А я хотів купити цю модель своїй коханій дружині (тим паче, що в неї перед тим був Самсунг і призвичаюватися до нового було б просто). Але глянув його в магазині, покрутив в руках: екран просто ніякий, якийсь сіро-бляклий (регулював яскравість, нічого не допомагало). Перепитав в кількох консультатів в залі чи у всіх такі екрани, сказали, що так. В результаті обрав Леново К5+, з екраном, який набагато кращий, а потім мав мороку з перекиданням всіх контактів з Самсунга на Леново (понад 1200), а дружина досі освоює новий для неї смартфон (спочатку на автоматі тикала пальцем у звичну апаратну кнопку внизу, за місяць ще так і не звикла повністю...) І, взагалі, звикання до певного смарта - це не дрібниця.GREY писал(а): Любимая подарила Samsung J 320 H.
Бюджетный.
Я очень доволен.
Не тормозит.
Не глючит.
Всё летает.
Экран-это лучший экран, который я видел в своей жизни!
Тепер, читаючи Ваш відгук, думаю, що все-таки варто було брати цей Самсунг, думаю, що на стенді в магазині просто був якийсь бракований. Або хтось з ним грався і гаму кольорів так накрутив (треба було глянути, тоді не здогадався, на жаль ).