хоча хтозна, може вона і з кабаном впорається, товстолобіка крошила як капусту)
HolyWar Endura vs Griptilian
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
- Ramok
- Модератор-найфоман
Як варіант: просто щоб ніж працював; щоб виправдати наявність дорогого ножа; просто подобається потім розбирати і мити улюблену цяцьку (комусь же подобається колупатися в механізмах) і т.д. Американці полюбляють складаними ножами на полюванні різати, а я також не розумію тієї дрочі з розбиранням ножа потім. Особливо ендури з рідними накладками, які щіткою треба мити (тут залежить, звісно, від вимог дло гігієни).
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
насправді, при нормальних розкладах, під час оброблення дичини поряд є миска з водою, і все чудово вимивається просто на місці, головне вчасно споліскувати ніж)Ramok писал(а): ↑23 фев 2024, 12:32 Як варіант: просто щоб ніж працював; щоб виправдати наявність дорогого ножа; просто подобається потім розбирати і мити улюблену цяцьку (комусь же подобається колупатися в механізмах) і т.д. Американці полюбляють складаними ножами на полюванні різати, а я також не розумію тієї дрочі з розбиранням ножа потім. Особливо ендури з рідними накладками, які щіткою треба мити (тут залежить, звісно, від вимог дло гігієни).
дожити б ще до того полювання

- Ramok
- Модератор-найфоман
Mixaskin, я ж кажу, вимоги до гігієни. Я навіть фікси не просто споліскую після м'яса, особливо дикого, а ретельно мию.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Reineke
- Летописец форума
- homosapiens_ww
- Найфоман
Було спаїв зо п'ять не один не зайшов... Так маркетинг.
Ендуру тримав в магазині, низькі спуски, емерсон,фрн , дліннюча , рукоять тонка, тоне в руці , мабуть самий безтолковий ніж. З високими спусками краще, але ж інший ге ніхто не відміняв. А ще ж цей туупий беклок, Що кидає гостру рк на пальці. Моя Мрія драгонфяй.
Сталь к 390 - інструментальна, мабуть найкраща, як її заточити на коліні? І що там зі ржавучістю?
По бенчу: бенчі- моЯ любов, бон коллектор - 10 років займає шановне друге місце після вікс хантсман. А він ,це гріп настероїдах. Ця спарка незмінна. Себа- бенча БК не вижила з кармана.
Але гріп в пластмассі мабуть би не взяв. А от і мікарті дуже круті.
Ну й аксіс це вам не беклок, аксіс-це найнадійніший, і другий по зручності після комрпешена. Ненабагато програє.
Ендуру тримав в магазині, низькі спуски, емерсон,фрн , дліннюча , рукоять тонка, тоне в руці , мабуть самий безтолковий ніж. З високими спусками краще, але ж інший ге ніхто не відміняв. А ще ж цей туупий беклок, Що кидає гостру рк на пальці. Моя Мрія драгонфяй.
Сталь к 390 - інструментальна, мабуть найкраща, як її заточити на коліні? І що там зі ржавучістю?

По бенчу: бенчі- моЯ любов, бон коллектор - 10 років займає шановне друге місце після вікс хантсман. А він ,це гріп настероїдах. Ця спарка незмінна. Себа- бенча БК не вижила з кармана.
Але гріп в пластмассі мабуть би не взяв. А от і мікарті дуже круті.
Ну й аксіс це вам не беклок, аксіс-це найнадійніший, і другий по зручності після комрпешена. Ненабагато програє.
Ув.камрады! ВСЕ сказанное МНОЙ здесь, на ЭТОМ форуме, прошу считать моим ИМХО. А мое имхо - никоим образом НЕ претендует на истинну в первой инстанции. И если вдруг, нечаянно, заденет Ваши ранимые чувства - прошу простить великодушно, и не таить злобу!
- homosapiens_ww
- Найфоман
Ув.камрады! ВСЕ сказанное МНОЙ здесь, на ЭТОМ форуме, прошу считать моим ИМХО. А мое имхо - никоим образом НЕ претендует на истинну в первой инстанции. И если вдруг, нечаянно, заденет Ваши ранимые чувства - прошу простить великодушно, и не таить злобу!
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
Це на благо, не зовсім пластмасса, я теж так думав) цей матеріал використовується в аерокосмічній галузі конторою NASA. Тому ніяких тут кастомізацій)
- homosapiens_ww
- Найфоман
Думаю це маркетинг. Коли кажуть про космічні технології.
Стероїдний гріп - бон коллектор має гладеньку ж10 профрезовану. Пухлу зручну рукоять. Приємну важкість. Що дуже класно.
Стероїдний гріп - бон коллектор має гладеньку ж10 профрезовану. Пухлу зручну рукоять. Приємну важкість. Що дуже класно.
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
Не знаю, чим він там стероїдний?
Не подобається ота п'яточка неприкрита:

- Reineke
- Летописец форума
Гріп, Бон К, може й добрі ножі, не спорю, але, по контуру, філософії чи тіні, аналогів кожен другий ніж, плюс/мінус, соррі - додати/відняти. Так воно і є, запаришся називати, тільки обирай.
Ендура, це інша справа, такого подібного тонкого, довгого лапуха і пятірку набрати важко. Ну Брокєн, ну Ресайленс, ну і всьо, починаєш вигадувати.
Так шо нє, нє надо.
Ендура то прорив, Гріп то отшліфоване старе, "Ендур" мало, "Гріпів" як у суки блох.
Добре і те і те, але
Ендура, це інша справа, такого подібного тонкого, довгого лапуха і пятірку набрати важко. Ну Брокєн, ну Ресайленс, ну і всьо, починаєш вигадувати.
Так шо нє, нє надо.

Ендура то прорив, Гріп то отшліфоване старе, "Ендур" мало, "Гріпів" як у суки блох.

Добре і те і те, але
- Mixaskin
- Начинающий найфоман
А не сказав би)
Ен ще є в тому самому Ібісі, а ось знайти 550-го це вже проблема, мені друзяка в Польщі купував, бо тут ніяк...
- winch
- Найфоман
Мені не зрозуміло, нащо було заморачуватись з кастомізацією ендури щоб кидати ії у продаж. Тим більш, що сталька вам зайшла. Тим більш, що кастомізація спірна. І от вирішити на користь базового гріпа?
- ljoint
- Найфоман-эксперт
Я бы сказал так - редкие модели выпускаются 10-летиями. И эндура и грип - в этом недлинном списке.
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
-
- Начинающий найфоман
homosapiens_ww,
Справедливости ради - БонКоллектор сделан на платформе не гриптилиана, а Пресидио (типа 520-й с нормальными накладками и дырявым клинком), а это совсем другой зверь из черной линейки, и по конструкции и по исполнению.
Справедливости ради - БонКоллектор сделан на платформе не гриптилиана, а Пресидио (типа 520-й с нормальными накладками и дырявым клинком), а это совсем другой зверь из черной линейки, и по конструкции и по исполнению.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Тема не про визначення вартості ножа, власник може продавати хоч за 1000 грн, хоч за 100 000 доларів (дивно, що це треба пояснювати). Для обговорення накладок та роботи "ножового гардеробу" є інша тема. За перехід на особистості буде бан. Хочете поз'ясовувати між собою стосунки - для цього є приватні повідомлення.
-
- Найфоман-эксперт
Автор изначально назвал тему холиваром .
, ну и тему продажи сюда тоже подтянул сам .
Вполне себе прогнозируемые последствия . Что в холиваре ещё делать ? ,строго ТТХ обсуждать ? Да и новые накладки уже на борту , их не тронуть в этой теме ну просто не получится . Нож ведь уже не стоковый . Как их не обсудить ?
По теме - не голосовал , потому что не нравятся оба ножа . Была бы эндура а стоке проголосовал бы за нее .В данном обвесе я ее не воспринимаю . Да и тема сама мне не понятна .

Вполне себе прогнозируемые последствия . Что в холиваре ещё делать ? ,строго ТТХ обсуждать ? Да и новые накладки уже на борту , их не тронуть в этой теме ну просто не получится . Нож ведь уже не стоковый . Как их не обсудить ?
По теме - не голосовал , потому что не нравятся оба ножа . Была бы эндура а стоке проголосовал бы за нее .В данном обвесе я ее не воспринимаю . Да и тема сама мне не понятна .