Обробка металу звичайна, око нічого не ріже, але й не вилизано все. Кліпса ніби й ок сюди підходить, а ніби й могла мати зручніші форми. Змазки чи не були, чи мало дуже.
От плюсів багато для себе побачив:
- кнопка дуже сподобалася (механіка, відклик на команди, звук, чіткість)
- розмір, от вага ніби й радує, але поки в руках, а на капелюху вже гадаю алюміній краще
- яскраво й відтінок, передача кольорів і аукси яскраві
- мунлайт як я після Зебр люблю
- жопокнопка і сигаретних хват = рампінг шпілен зер гуд
- дуже нрав що акуми без пипки працюють, в Тулі АА то бісить що не їсть
Андуріл2 як завжди калібрувати потрібно, бо в турбо лиш теплий був, відносно того що я звик. Тож збільшив значно термовідсічку, вимкнув память, та й аукси понизив яскравість.

Всі команди, типу стан акума, перехід по підменю - жопокнопка ця мені дуже сподобалася, враження що додає +100 до скіла вмілість. Ще що для формату 14500 сподобалося, то це обєм, в руці цікавіше Тула АА, а ціна схожа, хоча клас в них зовсім різний здається, як велосипед і мотоцикл. Зелена підсвітка до цього корпуса мені теж зайшла дуже. Після калібровки гріється вже огогоого, але так то й має бути, турбо має бути турбо.
Мені все сподобалося при першому знайомстві, подивлюся чи зручно носити буде. Бо якраз без едс ліхтаря, 18650 зараз багато, менших мало і вже награвся, тож саме то.