Ну да , среди фонарей только андурил и баялонг

я на ts21 вже забебався з цим. мені подобається ступінчаста, але знімая час від часу з блокування отримую нафіг мені непотрібну плавну. дурня кароч. поки по тому тайпси неможна буде підключити до телефона чи ноута і через додаток налаштувати - той андуріл униле гівно
Тут є певна дилема. Зробити настройку через зовнішній прилад можливо. Але це потребує додаткових "мозгів", які чогось коштують та займають місце. Тому для маніяків зробили управління однією кнопкою (і вони далеко не перші), для інших - ну, все одно ж світить?
я так не вважаю. все змінюється. андуріл теж потребує якісь мозги і повинен займати місце, але ми зараз купуємо ліхтарі з андурілом та вбудованою зарядкою за ціною й розміром ліхтарів трирічної давнини, які були без андуріла і зарядки. да і скрізь так. телефони, смартгодинники...
подарите его мне, мне очень нужен сейчасNerv писал(а): ↑03 фев 2023, 00:48 я на ts21 вже забебався з цим. мені подобається ступінчаста, але знімая час від часу з блокування отримую нафіг мені непотрібну плавну. дурня кароч. поки по тому тайпси неможна буде підключити до телефона чи ноута і через додаток налаштувати - той андуріл униле гівно
для этого и выпустили 2 версию прошивки, где разделили режимы, чтобы наклацать что-то не то, было уже не так просто и надо было для этого совершить осмысленные действия, а блокировка фонаря и магл режим это круто
вчора боров. така цікавава фігня: заблокувати чи розблокувати - 4 коротких кліки із вимкненого стану. змінити плавне на ступінчасте регулювання яркості - 3 коротких кліки зі стану коли світить. але ж перший клік з тих 4-х то вімкнути ліхтаря. все вирішують долі секунди. не налаштування ліхтаря, а олімпійські змагання
Nerv писал(а): ↑07 фев 2023, 14:37 вчора боров. така цікавава фігня: заблокувати чи розблокувати - 4 коротких кліки із вимкненого стану. змінити плавне на ступінчасте регулювання яркості - 3 коротких кліки зі стану коли світить. але ж перший клік з тих 4-х то вімкнути ліхтаря. все вирішують долі секунди. не налаштування ліхтаря, а олімпійські змагання
из выключенного в режиме расширенного управления 7 кликов, переключает режим света в кнопке, от постоянного до мигания и отключенного совсем.