Сьогодні взяв окуляри і подивився уважно, схоже що оригінал, все як має бути. Шкода що не купив, хоча може дійсно мала місце помилка.
PS В мене зараз Триммер Moser 1400 Mini, але хочу купити саме машинку, бо машинкою виходить скоріше

Забираю. Без вопросов. Ушел в личку.Кузьмич писал(а): ↑11 фев 2021, 11:26 Якась дурнязаїхав зранку, з твердим наміром купити, але ціна 1199 грн
а при замовленні через сайт 999 грн.
Сьогодні взяв окуляри і подивився уважно, схоже що оригінал, все як має бути. Шкода що не купив, хоча може дійсно мала місце помилка.
PS В мене зараз Триммер Moser 1400 Mini, але хочу купити саме машинку, бо машинкою виходить скорішетож якщо комусь потрібен тример в ідеальному стані, і є зайві 400 грн, то домовимся
![]()
il coltello писал(а): ↑11 фев 2021, 16:22 "Стадний інстинкт" у всій красі. Мені та машинка геть не потрібна, бо немає кому мене нею стригти. Але ж ні, начитався тут і гайда в Епіцентр.
Вже писав, що можливо мала місце помилка, навіть скоріше за все дійсно помилився, бо взяв старі окуляри, а вних вже не дуже
Ну ок... Спрошу и я.
в 2 раза. + он аккумуляторный, но если батарея умрет, то можно пользоваться с сетевым шнурком.
nomade писал(а): ↑15 фев 2021, 18:27Ну ок... Спрошу и я.
Я стригусь на лысо.
Не на голо, всегда хочу, что бы миллиметр два оставалось. Но с филипсом это было так геморно... Поэтому стриг обычно без насадки.
До войны купил себе самый дорогой филипс с миллионом насадок. В итоге пользовался только одной (редко двумя).
Сейчас хочу уже только с проводами. Мощную, так как филипок захлебывался постоянно.
очень даже
Вот как оказалось не очень.