Торвальд отлично делает кожаные вещи!

И кожа отличная

Уже несколько лет использую чехол для викса, и чехол для зажигалки его работы. Очень радуют

Це дивлячись з чим порівнювати. На тій сумці, фото якої я виклав, якість шкіри не викликає жодних нарікань. За два роки, що її ношу (правда, нерегулярно) - як нова. Це все рівно, що сказати, що матеріали на ножах Морфіоне чи Рокстіда такі самі, як і у Спая чи Бенча, чому ж іх ціна вища
"Выводи Урода" ©
Глюки.Я тоже такого не писал,сообщение не моё.
Навіть цивілізованим країнам ще є над чим працюватиГребенщикова Наталия писал(а): ↑30 май 2020, 16:10 у Нюрнберзі, Римі, Парижі etc дуже багато місць де "кеш онлі"
"Блошині", антикварні і не тільки ринки, торговці сувенірами, "зелені" та квіткові ятки, афро- та азійські торговці дрібницями, невеликі прогулянкові човни, etc - купа місць у ЕС де кредиткою можна лише насмішитиГребенщикова Наталия писал(а): ↑30 май 2020, 16:10 у Нюрнберзі, Римі, Парижі etc дуже багато місць де "кеш онлі"
з аналогічних міркувань замовив собі такого, повністю алюмінієвого "гаманця"
Про "мєлочовку" й мова не йде, тут і країна особливої ролі не грає.il coltello писал(а): ↑30 май 2020, 16:42 "Блошині", антикварні і не тільки ринки, торговці сувенірами, "зелені" та квіткові ятки, афро- та азійські торговці дрібницями, невеликі прогулянкові човни, etc - купа місць у ЕС де кредиткою можна лише насмішити .
Я совсем не хотел сказать о том, что кожа у TUMI не качественная, вовсе нет! Мысль была о том, что при сравнительно одинаковом бюджете можно найти вещи с более интересной (для меня, как минимум) кожей. Это мы ещё говорим о более-менее попсовых и известных в Европе марках. А если копать глубже, в сторону Штатов или Японии (особенно туда), там очень много интересного и классного по качеству можно найти.il coltello писал(а): ↑30 май 2020, 14:58 Це дивлячись з чим порівнювати. На тій сумці, фото якої я виклав, якість шкіри не викликає жодних нарікань. За два роки, що її ношу (правда, нерегулярно) - як нова. Це все рівно, що сказати, що матеріали на ножах Морфіоне чи Рокстіда такі самі, як і у Спая чи Бенча, чому ж іх ціна вища .
для мандрів далеких, все рівно стандартого гаманця не використовую, для цього є монстр з "коопєратівних мастєрскіх" )))) в нього ще й паспорт влазить, і не одинГребенщикова Наталия писал(а): ↑30 май 2020, 16:04 А у Вегасі без готівки біда(( Та й багато ще де за кордоном
Вы бы видели лица продавцов в небольших итальянских и испанских городках, когда расплатиться пытаешься картой
так я іх і не тримаю, лежить одна купюра "резервна", якщо вже край, і тре готівка. а так, і гаманця вже раз з 20 виймаю, NFC на телефоні та на годиннику (двойной рєзєрв )))) хоч в космос )il coltello писал(а): ↑30 май 2020, 17:05 У нас скоро з'являться 5-ти та 10-ти гривневі монети, а у такому гаманці де їх тримати? Чи нехай торохкотять у кишенях ?