Закон Об оружии, поговорим?

Загальні питання. Виготовлення, носіння, використання та зберігання зброї, ножів та боєприпасів
Ответить

чи підтримає президент петицію (ст. 23-1 ЗУ)

1. ця добра людина підтримає петицію
8
5%
2. це х... засцить
100
57%
3. посміхаємось та машемо (с)
68
39%

Всего голосов: 176
Milkman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Re: Закон Об оружии, поговорим?

Сообщение Milkman »

Смайлик просто необходим был последнее время.
Огромное спасибо админам за него.
Без l^)^)l а
життя триває
G_Custer

Сообщение G_Custer »

Milkman писал(а):Если брать вариант фронтира - то там решает оружие.
У кого оно есть, кто быстрее достал и точнее выстрелил - тот и прав. Живет дальше припеваючи.
А вот в условиях городов и даже сел это уже не работает точно также.
Milkman, озаботьтесь, пожалуйста, прочитать хоть одно, (а лучше-2-3- произведения худ.лит.) по поводу амер. фронтира...
Так вот, те, кто "быстрее достал и быстрее выстрелил" жили очень и очень недолго - конкуренция угробила; а мирные скотоводы (которые вообще оружия не носили, или держали одностволку от волков) - выбились в большие ранчеры и показали этим "ганслингерам" огромный писюн...
Milkman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение Milkman »

G_Custer

А те кто был без ствола или не доставал его сколько жили в фронтире?
Речь именно о том что там оружие решало вопросы.

А мирные скотоводы, не держали стада там. И им не нужно было оружие для защиты от двуногих.

Это и есть аналогия с мирным городом и не мирным местом с беззаконием.
життя триває
G_Custer

Сообщение G_Custer »

Milkman, о том то и речь, что можно быть скромным ранчером, не носить кобуру вообще и на обозрение - и никакая собака до тебя не доебёт...я
Но если у тебя на бедре кобура - ты причисляешь себя к совсем другой категории мужчин - будь любезен соответствовать.
deily
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 24 раза

Сообщение deily »

G_Custer писал(а):
VoHuNt писал(а):Зная кой кого кто был на майдане там этих дрючков было не мало.
Очень здорово! Я, кстати, не фанат Майдана, но если мне кто-нибудь покажет видео (или даже фото) применения протестующими огнестрельного, в т.ч. автоматического оружия до определённого момента (смерть 1-2-3) - буду благодарен.
P.s. и это с учётом того, что по мнению в.в. хуйла у нас такие вещи продаются широким слоям населения...
ну если считать, что пашинский возил ствол видимо по незнанию - как купил машину так в багажник и не заглядывал, то мне других доказательств и не надо.
Дельфин
Найфоман
Найфоман

Сообщение Дельфин »

deily писал(а):ну если считать, что пашинский возил ствол видимо по незнанию - как купил машину так в багажник и не заглядывал, то мне других доказательств и не надо.
Ты виновен в изнасиловании соседки лишь потому что у тебе есть член?
Ну була у нього із оптикою. Але як і коли він нею скористався?

Але не будемо ТУТ про це. Тут люди намагаються виправдати в законному полі свої не законні бажання щодо застосування зброї. Причому в 99% випадків можна було б вирішити все без зброї.

І я писав не про 99% людей, а про 99% тих, хто ХОЧЕ. А мотивацією для цього є у них:.... читай вище.
VoHuNt
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 271 раз

Сообщение VoHuNt »

Дельфин писал(а):Причому в 99% випадків можна було б вирішити все без зброї.
Золотые слова.
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.(с)
Дельфин
Найфоман
Найфоман

Сообщение Дельфин »

:sv:et:
77SERG77 писал(а):
VoHuNt писал(а):Дельфин
а мажор будет шмалять не задумываясь.
Если будет этот закон, то как раз задумается, вдруг ответка прилетит...
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Ключове слово "ВДРУГ"

ЩО ЗАВАЖАЄ ЗАРАЗ щоб прилетіла ответка у вигляді кулака у вухо, каменя у скло, монтіровки по спині, молотком по голові?? ЩО??? Зараз мажори не стріляють, але ответки все одно нема!
Чому ствол, цей магічний символ мужності, має НАКІНЕЦ ТО допомогти дати ответку?
Якби мажору прилітала ответка зараз - він не рахував би людей вівцями трусливми. І не було б мажорів - їх би рвали зубами люди.
Якщо людина труслива вівця - не допоможе їй для ответки ствол. Всі бойові мистецтва вчать НЕ застосовувати навички карате чи рукопашного. Всіх підготовленихь бійців вчать ИЗБЕГАТЬ застосування сили чи зброї. І тільки мирний громадянин хоче НАКІНЕЦТО мати гарантію безпеки бо може прилетиіти у відповідь із ствола.

Я ЗА самозахист і право, тому що є ймовірність 1%. Але Я ПРОТИ до тих пір, поки в мотивації до придбання зброї будуть помітні такі мотиви у людей:
Дельфин писал(а): 99% хотять помсти, 99% людей підміняють функцію міліції, 99% людей хотять справедливості, 99% людей хотять поваги і самовираження за рахунок цього - щоб мене накінець то почали поважати!

І тільки 1% реально потребуватиме її для захисту.
Я не хочу жити в країні із зброєю, де мотивацією є вище наведене!!!!!!

Вибачте, обіцяв не писати тут, але це реально розсмішило - мажори/грабіжники боятимуться, бо "тоді може прилетить". А зараз виходячи із машини з бітою/йдучи на грабунок із ножем/стріляючи в рибака на ставку, він не боїться.... бо ствола нема у противника... :smile:
77SERG77
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение 77SERG77 »

Дельфин писал(а): Якщо людина труслива вівця - не допоможе їй для ответки ствол.
Со всем уважением, не хочу Вас обидеть, но почему Вы судите о Всех людях так? Возможно Вы судите по себе?
Дельфин писал(а): І тільки мирний громадянин хоче НАКІНЕЦТО мати гарантію безпеки бо може прилетиіти у відповідь із ствола.
Для Вас это новость? Все хотят гарантию безопасности. И если Вы докажете мне, что правохранительные органы, обеспечат мне и моей семье 100%-ю безопасность, я соглашусь с Вами что закон о оружии не нужен. Но на данный момент, такую гарантию не даст ни один правохранительный орган мира. Вы считаете что все цивилизованные страны, которые разрешили оружие, не продумали и не прощитали все варианты. Вы считаете себя умнее правительства этих стран? И не надо говорить про вековые традиции, в этих странах. Вам уже приводили пример, с Молдовой.
Дельфин писал(а): Я ЗА самозахист і право, тому що є ймовірність 1%. Але Я ПРОТИ до тих пір, поки в мотивації до придбання зброї будуть помітні такі мотиви у людей:
Дельфин писал(а): 99% хотять помсти, 99% людей підміняють функцію міліції, 99% людей хотять справедливості, 99% людей хотять поваги і самовираження за рахунок цього - щоб мене накінець то почали поважати!

І тільки 1% реально потребуватиме її для захисту.
Еще раз спрошу, откуда статистика? Из Вашей головы? Опять судите по себе?
Дельфин писал(а): Я не хочу жити в країні із зброєю, де мотивацією є вище наведене!!!!!!
Не хотите, ваше право. Всегда можно уехать, или выразить свой протест мирным способом. Но Вы, это всего лишь один голос из милионов, будут учитаны и другие мнения.
Дельфин писал(а): Вибачте, обіцяв не писати тут, але це реально розсмішило - мажори/грабіжники боятимуться, бо "тоді може прилетить". А зараз виходячи із машини з бітою/йдучи на грабунок із ножем/стріляючи в рибака на ставку, він не боїться.... бо ствола нема у противника... :smile:
Дались Вам эти мажоры... Я писал о праве защищать себя от кого либо, не только от мажоров.
И еще посмотрите телевизор, и Вы узнаете что в стране идет война, и оружия "гуляет" по стране очень много. И оно есть у всех желающих, только нет у законопослушных людей. И поверте, Вас "обидят" оружием не законопослушные граждане, потому что они не нарушают закон.
Oleg VR
Найфоман
Найфоман

Сообщение Oleg VR »

77SERG77 с чего вы взяли, что его нет у законопослушных людей (77SERG77
И оно есть у всех желающих, только нет у законопослушных людей
) ?
Все желающие уже оформили и приобрели. Спокойно идете и оформляете-для защиты более чем вариантов. А вот , что касается короткстволов и остального ассортимента-тут проблема.
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение 77SERG77 »

Oleg VR писал(а):77SERG77 с чего вы взяли, что его нет у законопослушных людей (77SERG77
И оно есть у всех желающих, только нет у законопослушных людей
) ?
Все желающие уже оформили и приобрели. Спокойно идете и оформляете-для защиты более чем вариантов. А вот , что касается короткстволов и остального ассортимента-тут проблема.
Я в курсе. Я про короткоствол писал, носить с собой карабин или ружье не будешь. На данный момент, только газовый пистолет доступен простому человеку, а толку от него, если честно, нет.

Я не понимаю, почему некоторые люди так бояться если разрешат оружие. Когда официально оформляешь оружие, сдаешь пулю и гильзу в архив, т.е. применив оружие, ты фактически оставляешь свои паспортные данные. И если у тебя все официально оформлено, ты не будешь рамахивать им, а применишь его только когда будешь защищать жизнь.
ALTERMANN
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение ALTERMANN »

G_Custer писал(а):
Milkman писал(а):Если брать вариант фронтира - то там решает оружие.
У кого оно есть, кто быстрее достал и точнее выстрелил - тот и прав. Живет дальше припеваючи.
А вот в условиях городов и даже сел это уже не работает точно также.
Milkman, озаботьтесь, пожалуйста, прочитать хоть одно, (а лучше-2-3- произведения худ.лит.) по поводу амер. фронтира...
Так вот, те, кто "быстрее достал и быстрее выстрелил" жили очень и очень недолго - конкуренция угробила; а мирные скотоводы (которые вообще оружия не носили, или держали одностволку от волков) - выбились в большие ранчеры и показали этим "ганслингерам" огромный писюн...
теплое с мягким сравниваете
ALTERMANN
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение ALTERMANN »

Дельфин писал(а): Всі бойові мистецтва вчать НЕ застосовувати навички карате чи рукопашного. Всіх підготовленихь бійців вчать ИЗБЕГАТЬ застосування сили чи зброї.
все мастера боевых искусств, спецы телохранители все профессионалы должны избегать, ()(!
да сразу лечь на пол и сказать парни не бейте а лучше обоcсыте
:-D
скажите почему в других странах можно а у нас нет???? значит права человека у нас не соблюдаются полностью, надо срочно просить помощь демократического американского мира)))
что отличает наших граждан от граждан других стран в которых разрешено?
а ничего, или вы хотите сказать что нам нельзя потому что мы дебилы которые свое эго начнут демонстрировать сразу, наверное по себе судите, или вы считаете нас, своих сограждан быдлом по умолчанию? На улице часто только грубая сила спасает от такой же и с теперешним стремительным нищанием наших людей беспредела на улицах будет намного больше

по законодательной инициативе непонятно откуда, будь у нас хотя бы нормальные доходы у населения то можно было бы предположить что какое-то там оружейное лобби присутствует, но для европейских производителей оружия, а в Европе кстати нормальный пистолет, не Форт !!! стоит всего 550*600 евро в магазине, у нас сейчас, при таком курсе валюты нет рынка )))
половина страны работает за 100 евро в месяц,
Последний раз редактировалось ALTERMANN 07 дек 2014, 21:03, всего редактировалось 1 раз.
77SERG77
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение 77SERG77 »

ALTERMANN писал(а):
Дельфин писал(а): Всі бойові мистецтва вчать НЕ застосовувати навички карате чи рукопашного. Всіх підготовленихь бійців вчать ИЗБЕГАТЬ застосування сили чи зброї.
все мастера боевых искусств, спецы телохранители все профессионалы должны избегать, ()(!
да сразу лечь на пол и сказать парни не бейте а лучше оббосыте
:-D
скажите почему в других странах можно а у нас нет???? значит права человека у нас не соблюдаются полностью, надо срочно просить помощь демократического американского мира)))
что отличает наших граждан от граждан других стран в которых разрешено?
а ничего, или вы хотите сказать что нам нельзя потому что мы дебилы которые свое эго начнут демонстрировать сразу, наверное по себе судите, или вы считаете нас, своих сограждан быдлом по умолчанию? На улице часто только грубая сила спасает от такой же и с теперешним стремительным нищанием наших людей беспредела на улицах будет намного больше
+1000000 :)(:?
Lexton
Новичок
Новичок

Сообщение Lexton »

Bfreak писал(а):
Шурикус писал(а):
Bfreak писал(а):
deily писал(а):а если быдлом окажешься ты?
+100, я об этом же и говорил )
То есть, Вы заботитесь о быдле, гопниках, грабителях-насильниках? Переживаете о их здоровье?
Тогда для Вас есть другой вариант - в случае гоп-стопа отдаетё бумажник, говорите спасибо за целое лицо и спокойно идёте зарабатывать на следующую "дойку" :-D
Так перекрутить слова могут только на ОРТ, вы случайно не оттуда? Че за бред? Где я написал что я о них забочусь? Я забочусь что трупов на улицах станет в разы больше, потому как у 70% нашего уважаемого люда в голове откровенно гуано и быдловоспитание, не надо это забывать. А по пьяни так у 90% в голове мазут а не мозг, вот именно поэтому я против этого закона, (Во всяком случае сейчас) и не надо равнять Нас с теми же штатами, там оружием народ сотни лет владеет и понимает степень ответственности. А у нас завтра разреши и его купит каждый, или почти каждый и Ура Пасаны зацените у меня Валына. И не надо Ванговать что такого не будет, потому что тут все Свидомые, Не Все......
Еще раз почитайте с чего я начал - Про закон о ПОНЯТИИ самооборона и законе о Частной Собственности, а потом уже можно об оружии говорить.
Вообще я был бы не против тоже законно носить хотя бы резинострел, но считаю что в нашей стране народ не готов к этому. А кому надо и так с ним ходит или хотя бы дома держит незаконно, не знаю сколько сейчас но раньше 500-600 долларов и резинострел в кармане и все легально..... Я так и не купил, по двум причинам - Не хотел кормить Ментов и продлевать надо часто и дорого.
Погоджуюсь з вам в частині необхідності внесення відповідних змін або прийняття законів про самозахист та захист приватної власності. А от в частині того, що народ не готовий, то не погоджуюсь категорично. А як визначити коли народ буде готовий і хто визначатиме? То є багато зацікавлених у тому, щоб народ ніколи "не був готовий" і молоти будуть що завгодно. Можливо, звичайно, спочатку і будуть якісь ексцеси зі зброєю, але думаю вони швидко припиняться, коли у відповідь теж полетять кулі, тим більш всетаки наявність зброї дисциплінує, підвищує відповідальність і розуміння наслідків. Можливо ви просто ніколи не мали справи зі зброєю, походіть в тир, наприклад.
deily
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение deily »

ключевые слова - 'полетят пули'. если все в цель, то мне по. а если веером?
Не то что б разумом моим, я дорожил,
не то что б с ним расстаться был не рад...
http://youtube.com/watch?v=hd2LafjDs7A
SergaM
Найфоман
Найфоман

Сообщение SergaM »

В этой редакции и в ближайшее время закон не примут... Это нарушает наши права на защиту.
По интернету гуляет объява о краже тюнингового калаша и рема...
Легальный калаш?
И это при том что в стране война и количество нелегального будет расти.
Ещё долго поля Донбасса будут шерстить миноискателями...

Кто-то продавливает закон - это бизнесс. Кто-то боится протестов. Но при нашем количестве оружия и людей с навыками обращения боятся поздно.

Владение нарезным или резиной - гемор и дорого. Разрешение мреофомляется за немалое бабло. Базу огнестрела после майдана проипали сознательно....

Ждём. Сам мечтают о коротком воле...
Не ищите идеального человека.
Сегодня я дома
deily
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение deily »

а причем здесь протесты. никто не мешает вооружить пару батальонов оружием привезенным из ато и положенным в подпол.

с точки зрения гражданского неповиновения продажа оружия населению абсолютно безопасна. но это сильный аргумент, по типу - нас зажимает власть (а не здравый смысл) и люди дружно, как крысы на дудочку, на это ведутся.
soe
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение soe »

Зі зброєю в суспільній думці українського суспільства пов’язано цілу низку міфів. Публічне обговорення громадського закону про зброю, окрім звичайно прийняття власне закону, має на меті також розвіяти міфи, які оточують легальний обіг зброї.

Зупинимось на деяких міфах більш докладно.

Міф 1. Громадянин України не готовий до володіння зброєю. Якщо українцям дозволити мати зброю вони перестріляють один одного.

Для багатьох наших співгромадян справжнім сюрпризом стає той факт, що згідно існуючих нормативних документів, кожен громадянин України, за умови психічного здоров’я, відсутності судимості (що засвідчується відповідними документами), та проходження курсів з безпеки поводження зі зброєю, має право придбати практично всі різновиди вогнепальної зброї за виключенням короткоствольної нарізної зброї (пістолетів та револьверів) та зброї що веде вогонь чергами.

Пневматичну зброю громадяни України мають право придбати з 18 річного віку.

Гладкоствольну вогнепальну зброю(за додержання вищезазначених умов) з 21 річного віку

Нарізну вогнепальну зброю (також за додержання вищезазначених умов) з 25 річного віку

Документом, яким встановлюються правила з обігу зброї в Україні є «Наказ МВС №622 від 21.08.1998»

Крім того окремі категорії громадян (держслужбовці, журналісти, члени громадських формувань з підтримання правопорядку та захисту державного кордону, та ін.) мають право придбати так звану травматичну зброю (в нормативних документах вона має назву «пристрій для відстрілу гумових куль несмертельної дії»).

Також ще одна, ще більш «окрема» категорія наших громадян, до якої за «дивним» збігом обставин належить сила-силенна депутатів та високопосадовців, має право на отримання та носіння наградної короткоствольної вогнепальної зброї (пістолетів та револьверів).

Чи багато українців скористалося можливостями з володіння зброєю? За офіційною статистикою МВС, українці легально володіють 724 000 одиниць гладкоствольної вогнепальної зброї, майже 100 000 одиницями нарізної вогнепальної зброї. Крім того українці легально володіють 180 000 одинцями травматичних пістолетів та револьверів.

Навіть зважаючи на можливість володіння одним власником кількома одиницями легальної зброї, чисельність легально озброєних громадян України сміливо можна вважати таким, що складає десь біля одного мільйона осіб. Якщо прийняти чисельність населення України в 40 мільйонів осіб, то виявиться що кожен 40-й громадянин України вже озброєний цілком легальною зброєю.

Багато це чи мало? Для наочності уявімо звичайну дев’ятиповерхівку на п’ять під’їздів, з чотирма помешканнями на кожному поверсі. Всього помешкань в будинку – 5х9х4=180

Беручи в середньому трьох мешканців на кожне помешкання, розуміємо (180х3=540), що навіть за офіційними даними МВС у кожному подібному будинку мешкає в середньому 10 цілком легально озброєних українців. Тепер спитаємо себе, як часто ми чуємо стрілянину, вчинену нашими легально озброєними сусідами? І невже, навіть під час таких трагічних подій як Врадіївка, в жодного мешканця, який вийшов на вулиці цього міста, не було вдома легально зареєстрованої зброї? Відповідь лежить на поверхні. Легальна зброя стріляє надзвичайно рідко, в преважній більшості випадків лише тоді, коли її власник цілком впевнений у законності своїх дій.

Міф 2. Закон про зброю потрібен ділкам «кривавого» збройного бізнесу, для викачування грошей з кишень довірливих українців.

Інформаційна база даних “Законодавство України” офіційного веб-порталу Верховної Ради України зберігає інформацію про п’ятнадцять спроб ініціювання за період з 1995 року по вересень 2013 року розгляду законопроектів з питання регулювання обігу цивільної вогнепальної зброї, жоден з яких так і не став відповідним Законом.

Чому так склалося? Відповідь знову лежить на поверхні. Кожному більш-менш тверезо мислячому українцю зрозуміло, що інструкцію одного з міністерств (а саме нею регулюється зараз оборот зброї в Україні) можна змінювати, за бажанням, майже не щодня. Інша справа закон, який набув чинності, внесення змін до якого потребує додержання не тільки низки процедур, а й відповідного порозуміння серед різних політичних сил.

Зважаючи на реалії нашого життя, такий інструмент регулювання, як інструкція, дуже зручний ділкам нецивілізованого бізнесу, які можуть гнучко змінювати правила гри на власну користь. Саме відсутність прозорих правил обігу зброї, які враховують не лише бажання функціонерів МВС, ай думку суспільства, призвело до події яка досі не мала прецеденту в нашій країні – громадської ініціативи зі створення громадою закону про зброю.

Міф 3. Країни з великою кількістю легальної зброї, мають великий рівень злочинності.

Для обґрунтування цього міфу почасту наводиться приклад Сполучених Штатів, де біля 90 відсотків населення мають в особистому користуванні легальну вогнепальну зброю (http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_ ... by_country). На перший погляд дійсно, більшість вбивств у США здійснюються за допомогою вогнепальної зброї. Але поверхневе рішення – «приберемо зброю і вбивств стане менше» не призводить до результату. Вбивств тільки більшає, а в якості знарядь на перший план виходять ножі, пляшки та інші «побутові предмети», та звісно нелегальна вогнепальна зброя. На користь цього говорить промовиста статистика за якою наочно видно сплески вбивств в США пов’язані, часто-густо, з обмеженнями легального обігу зброї.

Стан речей у світовому масштабі ще більш промовистий. Порівняння кількості (питомої на кількість населення) легальної зброї та кількості (питомої на кількість населення) вбивств у світі говорить само за себе

http://www.strilets.org/novini-ta-podij ... pro-zbroyu
What is the difference between a man and a boy ? The price of the toy! (c)
soe
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение soe »

soe
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение soe »

"основною ідеєю повинно бути сприйняття зброї, як звичайного майна з підвищеною небезпекою при експлутації (аналогія - автомобіль, літак і т.ін.)
+ введення понять "Castle Doctrine" і "Stay&Fight" (кому цікаво - погугліть)
1. поняття покупки/володіння, зберігання і носіння - різні речі.
хто завгодно може купити (як автомобіль) і зберігати (згідно правил), передати для використння, страхування відповідальності, для носіння - отримання ліцензії з підтвердженням медичною довідкою і (можливо) техоглядом.
2. різні категорії ліцензій для носіння (компакт, довгий ствол, автоматична зброя) з різною вартістю отримання.
3. продаж і використання спеціальних видів зброї і боєприпасів Law Enforcement Only для співробітників підтимки законопорядку (державних, громадських і приватних) - за службовим посвідченням.
3. реєстрація - в реєстрах Мінюсту, за МВС - тільки контроль."
deily
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение deily »

а то что швейцария впереди всей европы по преступлениям с использования огнестрела?
картинка из предидущих постов имхо показывающая, что в других странах большое кол-во смертей связано в большей степени с уровнем жизни, и врядли уменьшится при принятии соответствующего закона.
Изображение
tsuru

Сообщение tsuru »

перечитывал старое интервью Леса Джорджа, на вопрос журналиста о его отношении к тому, что в ряде стран ужесточают требования к разрешенным для постоянного ношения ножам, Лес дал, как мне кажется, весьма недурной ответ, который можно спроецировать и на огнестрел:
- Я думаю, что это позор, когда правительства пытаются контролировать действия незаконопослушных людей, управляя теми, которые соблюдают законы. В конце концов, если что-то запретят и сделают незаконным, то единственные люди, которые все равно будут это иметь — это те, кто постоянно нарушают закон.
nodari
Новичок
Новичок

Сообщение nodari »

Он повернулся в нашу сторону — и лицо его исказилось бессильной яростью. Но постепенно оно смягчилось, на нем даже появилось подобие сконфуженной улыбки, когда он увидел два револьверных ствола, нацеленных ему в голову.
Артур Конан Дойл, "Три Гарридеба"
Elpasohot
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 1535 раз

Сообщение Elpasohot »

В Киргизии http://zbroya.info/ru/blog/5419_v-kirgi ... zashchity/ А мы ещё не доросли? :x
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
Ответить

Вернуться в «Юридичні аспекти»