Еще раз - за неподчинение любым командам полиции. В том числе, и этим.
При этом совершенно не важно, что и кто вам не нравится как велосипедисту.
Еще раз - за неподчинение любым командам полиции. В том числе, и этим.
Яке прикре самогубство.Гаргангомед писал(а): ↑30 авг 2023, 15:01 Вважаю шо кожна така недополіцейська сабака,на своєму життєвому шляху,повинна обов‘язково зустріти свого Пугачова,тоді життя тоі сабаки набуде сенсу і логічного кінця.
Ramok згоден ?
Пфф, ну звичайно за наявності тайзера інша справа була б, але у наших немає такого щастя, а газ на неадеквата не подіяв
Передивіться уважно відео.
пишуть про три постріли в спину. тоді то тіло повинно було спиною бігти на поліцейських. і тут я згоден, це досить стрьомно. хто зна що то тіло задумало
если б не закончилось трагедией, отпрыски наверняка тиражировали бы видео "как наш папа мусоров порвал"
по перше: я ж вас спитав. це ж ви зацитували закон і щось виділили, а щось залишили поза увагою
і тому аж 3 постріли? чому без контрольного в голову?
це дуже розумно, а то тут всі вже всіх звинуватили
якщо його нема - то поліціянти вже порушили і це же свідчить проти них
от у цьому вже і є проблема. ви вже упереджені. я ж розглядаю всю ситуацію вкупі без симпатизування жодній зі сторін.
Вже виклали з web-камери як на перехресті звернув ліворуч із крайньої правої смуги. І за кермом був він, а не вона.
Ні.
Тому що я не шукаю виправдання діям бидлана? Можливо. Я знаю одне. Вийшов би спокійно, визнав провину, поїхав на визначення стану, то був живий.Порушення правил було. Відео є. А так - підставив і себе, і родину, і поліцейських.
та то понятно. я ж його не виправдовую. але є законна процедура і вона повинна бути виконана. і на мій погляд на даний час дії поліцейських виглядають як мінімум як перевищення
я так розумію ви зможете на цих трьох сторінках знайти хоч якісь повідомлення які його виправдовують. ви зможете
в даному випадку висновок надасть суд, а поки це некваліфіковані дії поліцейських, які їх керівництво кваліфікеувало як перевищення
тобто ви визнаєте, що поліцейські діяли непрофесійно
а десь в полінезії мабуть ще й з'їли б а черепи прибили до забору