XO или нет?

Загальні питання. Виготовлення, носіння, використання та зберігання зброї, ножів та боєприпасів
lonish
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Re: XO или нет?

Сообщение lonish »

Так я і не спорю - ціна явно завищена, хоча і оригінали сильно відрізняються ціною:
- $215 - http://www.cpfmarketplace.com/mp/showth ... p?t=227759
та
- $685 - http://www.bayleyknife.com/site/s4.aspx

Але питання не в тому. Припустимо - ніж уже приїхав. Як правильно його "легалізувати" - для того, щоб не переживаючи брати з собою на природу?
elf_ua
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 148 раз
Контактная информация:

Сообщение elf_ua »

lonish писал(а): Але питання не в тому. Припустимо - ніж уже приїхав. Як правильно його "легалізувати" - для того, щоб не переживаючи брати з собою на природу?
Спочатку віддати на експертизу в ЕКЦ. Якщо визнають ХО, то витравити номер, та тоді вже заносити у квиток (саме цю процедуру я не знаю).
Kenguru13
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Kenguru13 »

lonish
Нести Экспертам :) если признают ХО, нести киеским, если признают ХО, набивать номер и вписывать в охот билет :) Ну а если не признают у вас или у нас тогда и проблем нет :)
Эта-ж байевой нош! он не должен резать, он должен быть страшным! (с)
Vlad Vic
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Vlad Vic »

Kenguru13 писал(а):Нести Экспертам :) если признают ХО, нести киеским, если признают ХО, набивать номер и вписывать в охот билет :) Ну а если не признают у вас или у нас тогда и проблем нет
как по мне перед всем этим стоит задать себе вопрос-а этот китаец стоит всех этих усилий?
Kenguru13
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Kenguru13 »

Vlad Vic
Может стоит, может нет, не нам уже решать.
ЗЫ взять за эти деньги пачку китайских баков 888 в Украине у комрада uhbuzz и не знать печали :)))
Эта-ж байевой нош! он не должен резать, он должен быть страшным! (с)
Vlad Vic
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Vlad Vic »

Kenguru13 писал(а):Может стоит, может нет, не нам уже решать.
ЗЫ взять за эти деньги пачку китайских баков 888 в Украине у комрада uhbuzz и не знать печали
Ну и я примерно о том же, плюс можно будет пересидеть :D глядишь эти медвежьи копии по вменяемой цене у нас появятся
lonish
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение lonish »

Пачку китайських баків 888 можна взяти і на їх історичній батьківщині :D - та логічніше уже взяти Fallkniven F1.
І тут є лише одне "але" - чи замінить пачка Chery QQ один Great Wall Hover? Перефразовуючи - "хочеться - хуже чем болит" :D

А враховуючи потенційно можливу "холодність" (я так зрозумів - залежить від конкретного експерта) "ведмежого ножа" - очікувати появу цих копій у нас, як на мене не слід. Єдине - можливо вони з'являться по адекватній ціні - "у них".
Ответить

Вернуться в «Юридичні аспекти»