Так я і не спорю - ціна явно завищена, хоча і оригінали сильно відрізняються ціною:
- $215 - http://www.cpfmarketplace.com/mp/showth ... p?t=227759
та
- $685 - http://www.bayleyknife.com/site/s4.aspx
Але питання не в тому. Припустимо - ніж уже приїхав. Як правильно його "легалізувати" - для того, щоб не переживаючи брати з собою на природу?
XO или нет?
- elf_ua
- Найфоман
- Контактная информация:
Re: XO или нет?
Спочатку віддати на експертизу в ЕКЦ. Якщо визнають ХО, то витравити номер, та тоді вже заносити у квиток (саме цю процедуру я не знаю).lonish писал(а): Але питання не в тому. Припустимо - ніж уже приїхав. Як правильно його "легалізувати" - для того, щоб не переживаючи брати з собою на природу?
- Kenguru13
- Гуру-найфоман
lonish
Нести Экспертам
если признают ХО, нести киеским, если признают ХО, набивать номер и вписывать в охот билет
Ну а если не признают у вас или у нас тогда и проблем нет 
Нести Экспертам

Эта-ж байевой нош! он не должен резать, он должен быть страшным! (с)
-
- Найфоман
как по мне перед всем этим стоит задать себе вопрос-а этот китаец стоит всех этих усилий?Kenguru13 писал(а):Нести Экспертамесли признают ХО, нести киеским, если признают ХО, набивать номер и вписывать в охот билет
Ну а если не признают у вас или у нас тогда и проблем нет
- Kenguru13
- Гуру-найфоман
Vlad Vic
Может стоит, может нет, не нам уже решать.
ЗЫ взять за эти деньги пачку китайских баков 888 в Украине у комрада uhbuzz и не знать печали
Может стоит, может нет, не нам уже решать.
ЗЫ взять за эти деньги пачку китайских баков 888 в Украине у комрада uhbuzz и не знать печали

Эта-ж байевой нош! он не должен резать, он должен быть страшным! (с)
-
- Найфоман
Ну и я примерно о том же, плюс можно будет пересидетьKenguru13 писал(а):Может стоит, может нет, не нам уже решать.

Пачку китайських баків 888 можна взяти і на їх історичній батьківщині
- та логічніше уже взяти Fallkniven F1.
І тут є лише одне "але" - чи замінить пачка Chery QQ один Great Wall Hover? Перефразовуючи - "хочеться - хуже чем болит"
А враховуючи потенційно можливу "холодність" (я так зрозумів - залежить від конкретного експерта) "ведмежого ножа" - очікувати появу цих копій у нас, як на мене не слід. Єдине - можливо вони з'являться по адекватній ціні - "у них".

І тут є лише одне "але" - чи замінить пачка Chery QQ один Great Wall Hover? Перефразовуючи - "хочеться - хуже чем болит"

А враховуючи потенційно можливу "холодність" (я так зрозумів - залежить від конкретного експерта) "ведмежого ножа" - очікувати появу цих копій у нас, як на мене не слід. Єдине - можливо вони з'являться по адекватній ціні - "у них".