Якби
olegpan не знайшов, до чого прискіпатися, я б, мабуть хвилювався

А так норм. От скажіть мені чесно: рекомендувати Рейнджбоса з пластилином в ті самі гроші - це правильно, а лайном полити ніж, який за характеристиками різу набагато вищий - де логіка, окрім пихатої ненависті до китайців як класу? Щодо коромисла - чесно кажучи, зараз звернув увагу, воно якось не заважало. Ну, то трохи зайвого прибрати не дуже складно. Матусю з лікарні як заберу, то зроблю.
Пояснюю, чого так. Купити цілком якісного китайця за копійки (ну, відносно), а потім доробити його до якості, що перевищує навіть недешевий (для мене) оригінал, потративши набагато менше грошей (у данному випадку вдвічі) - у цьому є зиск. Так, я знаю що тут прийнято паплюжити китайські ножі тільки за країну походження, незважаючи на те, що ті, хто стримав огиду та купив таке, потім бувають приємно здивовані. То ж і не треба воно вам, вкотре кажу. А мені треба, бо тепер маю класний нож за помірні гроші, який за різом фору дасть ножам, дорожчим в декілька разів, і напевно кращій за механікою та геометрією клину, ніж оригінал, який в мене теж є.
Он, шановний
влад-ч стабільно займається тим самим, цінова політика досить помірна, і щось я не бачив питань, нащо він це робить, Бо всім ясно - зробити цукерочку з ножа класу "ну таке" за помірні гроші - це напрочуд гарно для щасливого власника і погано для корпорацій, які собі так або не можуть дозволити, або роблять подібне, але ліченими одиницями і вже за ціною чавунного моста. Бо не кожен може дозволити собі викластии навіть 200 доларів за робочій ніж, не такі ми вже багаті.
'
І взагалі: читаємо назву теми і ніколи до неї не заходимо, якщо воно все таке погане, добре?