Чем для города не подходит городской ?Белка в бешенстве писал(а): ↑04 мар 2025, 21:12 Но классические городские прямоугольники меня не радуют, надо типа туристического, но не слишком
Городской рюкзак
-
- Найфоман-эксперт
Городской рюкзак
-
- Модератор-найфоман
Городской рюкзак
Для таких речей через NP shopping від 15$. Залежить від об'єму посилки. Малі речі вагою до 0.5кг - 7$.
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Городской рюкзак
Неудобно. На спортивных/туристических есть алюминиевые вставки и мягкие подушки. Так намного приятнее спине. Кроме того лямки сами по себе толще и шире и есть поясная поддержка (не уверен что нужна, не пробовал). Но проблема в том, что у таких рюкзаков обычно загрузка сверху и мало отделений. Это должно быть совсем неудобно.
Белочка. Просто белочка.
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Городской рюкзак
Все 3 нравятся. Кроме цены, конечно. Где их выгоднее покупать? На олх цены неплохие, но страшно купить подделку.blackarrow писал(а): ↑05 мар 2025, 00:16 Deuter Trans Alpine 32 EL
Deuter Gigant (32л)
Osprey Escapist 25
Белочка. Просто белочка.
-
- Найфоман
Городской рюкзак
З точністю до навпаки.Белка в бешенстве писал(а): ↑05 мар 2025, 11:00Неудобно. На спортивных/туристических есть алюминиевые вставки и мягкие подушки. Так намного приятнее спине. Кроме того лямки сами по себе толще и шире и есть поясная поддержка (не уверен что нужна, не пробовал). Но проблема в том, что у таких рюкзаков обычно загрузка сверху и мало отделений. Это должно быть совсем неудобно.
Товсті лямки для важкого грузу? В звичайних туристах починаються з 65 літрів, а для міського це норма в 30 літрах.
Панельне завантаження, що дозволяє буквально розкласти рюкзак на рівній поверхні й мати легкий доступ до всього? Майже відсутнє в туристах (в кращому випадку боковий та/або нижні доступ) й норма для половини міських.
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.
-
- Найфоман
Городской рюкзак
На жаль не зміг забрати з Харкова улюбленого старичка TAD Light Speed
За 10 років, що я ним володію, чого в ньому тільки не носилося. При фактичному обʼємі в 24 літри, це доволі важкий рюкзак з вагоном «зайвих» стрічок та фастекстів дозволяв носити й мішок картоплі з ринку, й дриль, болгарку та ще купу інструментів, й набір на природу на три доби, й набір книжок в бібліотеку, й набір на стрільбище разом з рушницею.
За 10 років, що я ним володію, чого в ньому тільки не носилося. При фактичному обʼємі в 24 літри, це доволі важкий рюкзак з вагоном «зайвих» стрічок та фастекстів дозволяв носити й мішок картоплі з ринку, й дриль, болгарку та ще купу інструментів, й набір на природу на три доби, й набір книжок в бібліотеку, й набір на стрільбище разом з рушницею.
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.
- Nerv
- Гуру-найфоман
Городской рюкзак
я ж кажу берген з алюмінієвою рамою і піджопником на спиніБелка в бешенстве писал(а): ↑05 мар 2025, 11:00 На спортивных/туристических есть алюминиевые вставки и мягкие подушки.

Carpe diem
- blackarrow
- Начинающий найфоман
Городской рюкзак
Не чув про підробки дойтера та оспрея, але я і не знавець цього ринку. Можу припустити, що на олх може продаватись сірий імпорт - він дешевше. Ми ж бачимо магазини, що продають техніку та комп'ютерні комплектуючі відсотків на 10-20 дешевше, це воно. Знов таки, це суто моє припущення. Або люди ще можуть продавати б/в у норм. стані, у цих рюкзаків норм. запас міцності. До дойтера гіганта багато років був Deuter Giga Office - невбиваємий, але настав час коли почали вже сипатися молнії та рожки фастексів, коли я за пару років витратив на їх заміну майже третину вартості нового рюкзака, лише тоді відправив його на пенсіюБелка в бешенстве писал(а): ↑05 мар 2025, 11:26Все 3 нравятся. Кроме цены, конечно. Где их выгоднее покупать? На олх цены неплохие, но страшно купить подделку.blackarrow писал(а): ↑05 мар 2025, 00:16 Deuter Trans Alpine 32 EL
Deuter Gigant (32л)
Osprey Escapist 25
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Городской рюкзак
На олх оспрей продают в 2.5 раза дешевле чем в магазинах. И наверняка это подделки, учитывая что на али есть копии оспрея.
Пока понравился Deuter Trans Alpine. На олх новый 4600. Дешевле не искать?
Белочка. Просто белочка.
- Белка в бешенстве
- Найфоман
- corsar_s
- Гуру-найфоман
Городской рюкзак
Ну, не хай буде "селищний"...
Если, вдруг, я Вам не отвечаю, значит я не вижу Ваши сообщения. Уж, извините!
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Городской рюкзак
Ross, Ну, наверно, не очень городской. Но для меня городской, раз я его в городе ношу. На фото он выглядит сильно огромным, но это не совсем так. Там китайцы явно приврали с объёмом 50л.
Белочка. Просто белочка.
-
- Найфоман
Городской рюкзак
Щось не те
Зависоко й до спини не прилягає
Немає верхніх розвантажувальних стрічок?
Нахіба в місті великий безформений мішок поза походами на ринок?
Зависоко й до спини не прилягає
Немає верхніх розвантажувальних стрічок?
Нахіба в місті великий безформений мішок поза походами на ринок?
- Белка в бешенстве
- Найфоман
Городской рюкзак
К сожалению нет. Но мне наоборот, по ощущениям, хочется его повыше поднять. Центр тяжести на жопе немного напрягает. Хотя может выше ещё хуже будет.
Это для моих нужд самое то. Загрузил туда инструментов, запчастей и ещё прилично места осталось. Правда уши на поясе бесят, когда пытаюсь в машину залезть (надо их рукой придерживать). Лучше бы они снимались. Но отделений не хватает, это да. Сделан из достаточно толстой ткани с плотной спиной, поэтому не могу сказать что совсем бесформенный. За эти деньги хорош.
Белочка. Просто белочка.
-
- Найфоман-эксперт
Городской рюкзак
Маю питання
Який колір рюкзака найменш маркий, чорний чи койот? Бо той що обрав є тількі в цих кольорах.
Який колір рюкзака найменш маркий, чорний чи койот? Бо той що обрав є тількі в цих кольорах.
- no2
- Найфоман-эксперт
Городской рюкзак
Углы затираются одинаково. Только у одного белым а у другого темным. Но черный дольше затирается.
- winch
- Найфоман
Городской рюкзак
Ross,
Мені здається, що койот буде меньш марким. На чорному вся пилюка одразу видна, бо контрастує. В мене був макспед чорний та в фоліаж грін. Так от чорний в умовах міста дуже швидко став сірим
Мені здається, що койот буде меньш марким. На чорному вся пилюка одразу видна, бо контрастує. В мене був макспед чорний та в фоліаж грін. Так от чорний в умовах міста дуже швидко став сірим
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Городской рюкзак
Взяв сірий колись, бо як і сказали на чорному вся пилюка видно. Десь притулив чорного до стіни/машини і все, на інших не так помітно))))
S110V
M398

- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Городской рюкзак
По забрудненості сірий краще 100% Маю сірий М-Тас.Якщо критично забрудненість, вибирав би між хакі та чорним,хакі.Але недавно взяв для міста чорний,бо не хотів мілітарі вигляд в місті.В магазині теж було тільки 2 кольори,хакі і чорний.Отакі протиріччя.
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
-
- Найфоман-эксперт
- corsar_s
- Гуру-найфоман
Городской рюкзак
Койот цікавіший.
- corsar_s
- Гуру-найфоман
Городской рюкзак
Мабуть, надо було ще написать - а чорний то отстой!