Осторожно, ПриватБанк!

Загальні питання. Як, де і за скільки купити ножі, інструмент та аксесуари.
Ответить
GeorgCH
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 6947 раз

Re: Осторожно, ПриватБанк!

Сообщение GeorgCH »

VoHuNt писал(а):Заяву в прокуратуру с копией уведомления, законы ни кто не отменял.
Стаття 28. Контроль за дотриманням законодавства про звернення громадян
Контроль за дотриманням законодавства про звернення громадян відповідно до своїх повноважень здійснюють Верховна Рада України, народні депутати України, Президент України, Кабінет Міністрів України, Уповноважений з прав людини Верховної Ради України, Верховна Рада Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські, районні, районні в містах Києві та Севастополі державні адміністрації, сільські, селищні, міські ради та їх виконавчі комітети, депутати місцевих рад, а також міністерства, інші центральні органи виконавчої влади щодо підпорядкованих їм підприємств, установ та організацій.
{Статтю 29 виключено на підставі Закону № 1697-VII від 14.10.2014}

Источник
http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/393/96-%D0%B2%D1%80

Прокурорского надзора за соблюдением законодательства об обращениях граждан больше нет cvb34
Life is a series of choices.
VoHuNt
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 271 раз

Сообщение VoHuNt »

Тогда возможно в НБУ (точно не знаю) согласно закона "про звернення громадян", в прокуратуру согласно "про засади запобігання і протидії корупції", в полицию согласно УК.
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.(с)
GeorgCH
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение GeorgCH »

Жителям населених пунктів, що знаходяться в зоні АТО, ПриватБанк в повному обсязі списує штрафи за несвоєчасне погашення кредитів до моменту звільнення міста від бойовиків і відновлення штатної роботи банківської інфраструктури. Щоб списати нараховані банком пеню та штрафи, заповніть форму нижче на цій сторінці або зателефонуйте на безкоштовний номер 3700. Повідомлення про списання штрафів надійде в SMS на Ваш номер мобільного телефону.

Источник
http://credithelp.privatbank.ua/

kotericsson пробовали?
Viga
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман
Благодарил (а): 28 раз

Сообщение Viga »

GeorgCH писал(а):Жителям населених пунктів, що знаходяться в зоні АТО, ПриватБанк в повному обсязі списує штрафи за несвоєчасне погашення кредитів до моменту звільнення міста від бойовиків і відновлення штатної роботи банківської інфраструктури. Щоб списати нараховані банком пеню та штрафи, заповніть форму нижче на цій сторінці або зателефонуйте на безкоштовний номер 3700. Повідомлення про списання штрафів надійде в SMS на Ваш номер мобільного телефону.

Источник
http://credithelp.privatbank.ua/

kotericsson пробовали?
Только для военных!
"Кредитні канікули ПриватБанку для військових
і мобілізованих воїнів АТО"....
Milkman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение Milkman »

Viga

Нет, не только для военных.

Поширені запитання
.......

4. Я живу в зоні АТО та просто фізично не можу погасити кредит. Банк буде штрафувати мене за непогашений платіж?

Ні, ПриватБанк спише всі штрафи, які нараховано за несвоєчасне внесення платежів за кредитом, для жителів населених пунктів, що потрапили в зону АТО. Для списання штрафів, будь ласка, зверніться в банк будь-яким зручним способом: у відділенні, зателефонувавши на номер 3700, через цю сторінку сайта.
життя триває
Africasha
Найфоман
Найфоман

Сообщение Africasha »

Ага.. А на вопрос- Не боитесь ли вы обращения в суд, получил ответ: Мы, крупнейший банк в Украине, и я бы Вам не советовало с нами судиться, себе дороже, как материально, так и физически. ПО поводу обращения в НБУ- ха ха ха....Приват- не подконтрольный украинскому законодательству орган.
Тебе твой нож, как верный друг,
Окажет множество услуг... (С. Я. Маршак)(R)
legioner44
Новичок
Новичок

Сообщение legioner44 »

Africasha писал(а):Приват- не подконтрольный украинскому законодательству орган.
Это как? :?
Africasha
Найфоман
Найфоман

Сообщение Africasha »

legioner44 писал(а):
Africasha писал(а):Приват- не подконтрольный украинскому законодательству орган.
Это как? :?
А Кто и как его контролирует, кроме Бени??
На прямой контролирующий орган НБУ он кладет с пробором... + несколько вооруженных батальонов поддержки.. кто что ему предъявит??
Milkman
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение Milkman »

Все банки часто ведут себя как ::t2452::

Но, в конечно итоге они пойдут в суд что бы что то с вас снять.
Тут то и пригодятся обращения отправленые заказным письмом или другим способом который потом можно будет предьявить в суде.
Если Приват на вас подаст в суд для взыскания задолжености.

Никто не говорит что они лапочки. Но если они заявили что списывают штрафы жителям в АТО и военным - то надо это использовать.
життя триває
Africasha
Найфоман
Найфоман

Сообщение Africasha »

Milkman
Да, штрафы списывают, проверенно!
Но списывают штраф за просрочку оплаты обслуживания, там цифирь смешная... А штрафы большие у них прописаны не как штрафы, а что то другое (сорри, не вспомню...), так вот это самое чтото и нужно платить. И его не списывают. И по Крыму кто радовался, что прокинул Привет- тоже пусть репку почешут. Не все так просто...
Viga
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение Viga »

Africasha писал(а):Milkman
Но списывают штраф за просрочку оплаты обслуживания, там цифирь смешная... А штрафы большие у них прописаны не как штрафы, а что то другое (сорри, не вспомню...), так вот это самое чтото и нужно платить. И его не списывают. И по Крыму кто радовался, что прокинул Привет- тоже пусть репку почешут. Не все так просто...
Там есть штрафы и есть пени.
И то и то должно списываться.

Отнес сегодня в канцелярию Главного Управления Приватбанка заявление.
Получил печать о принятии и номер входящий.
В течение месяца дадут ответ по моим трабблам...
Viga
Начинающий найфоман
Начинающий найфоман

Сообщение Viga »

Viga писал(а):
Africasha писал(а):Milkman
Там есть штрафы и есть пени.
И то и то должно списываться.

Отнес сегодня в канцелярию Главного Управления Приватбанка заявление.
Получил печать о принятии и номер входящий.
В течение месяца дадут ответ по моим трабблам...
Ура!
Я могу себя поздравлять.
Получил ответ в Приват24, суть которого сводится к следующему:
1. Штрафов/пеней нет (а те, что были, списали)
2. Оригиналы договоров взамен утерянных изза войны могу получить в отделении
3. И, о наконец-то, мне предложили реструктуризацию! (ранее - был категоричный отказ)
Распечатал письмо и поехал в ближайшее отделение.
Да, так и есть - самое важное - реструктуризация задолженности до полугода. И если оплатить 1 платежом, то по факту отдаю то, что был должен до войны, ни копеечкой более. Если разбивать - то плюс какая-то сумма сверху (на 3 платежа переплата 300грн.)
В итоге вместо 4800 я разово оплатил 1370 грн. фактического долга, без штрафов/пеней, и самое главное - БЕЗ ПРОЦЕНТОВ, которые мне почти два года начисляли.
::jchurrah::
i-mik
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 92 раза

Сообщение i-mik »

kotericsson писал(а):вопрос:
как закрыть счет в приватбанке?
ответ:
никак! в 99,99% случаев закрывать счет приватбанк не будет.

для начала определимся с терминами, закрыть карту и закрыть счет это абсолютно разные действия. нужно закрыть банковский счет. что нужно для закрытия счета в любом нормальном банке? просто прийти в банк, проверить задолженности и закрыть счет.

что нужно для закрытия счета в privatbank? ничего, вам не закроют счет. действующее законодательство Украины гласит "Цивільний кодекс України Стаття 1075.Розірвання договору банківського рахунка. Договір банківського рахунка розривається за заявою клієнта у будь-який час" также при закрытии банк обязан выдать подтверждающий документ "Постанова НБУ №492 від 12.11.2003 У день закриття поточного рахунку банк зобов'язаний видати клієнту довідку про закриття рахунку".

прихожу в privatbank для закрытия счета, проверяем никаких задолженностей нет. требую закрыть банковский счет но privatbank плюет на Законы Украины. обращаюсь в контролирующие органы, правоохранительные органы и суд. выигран районный суд, решением суда privatbank обязали закрыть счета ( изображение документы https://plus.google.com/photos/photo/11 ... ?icm=false , https://pp.vk.me/c631917/v631917393/25e ... dOYuUk.jpg ссылки на соцсеть ) выигран апелляционный суд, решением суда privatbank обязали закрыть счета ( изображение документы https://plus.google.com/photos/photo/11 ... ?icm=false , https://pp.vk.me/c626116/v626116393/13b ... egw8kw.jpg ссылки на соцсеть ) но privatbank плюет и на Законы и на решения суда.

контролирующие органы устанавливают нарушения законодательства, в том числе начаты уголовные производства по невыполнению решений суда, по подделке документов ( изображение документы https://plus.google.com/photos/photo/11 ... ?icm=false , https://plus.google.com/photos/photo/11 ... ?icm=false , https://pp.vk.me/c631917/v631917393/26a ... lnZMl0.jpg , https://pp.vk.me/c604422/v604422393/cf0 ... BvlTbo.jpg ссылки на соцсеть ) но privatbank плюет и на Законы и на решения суда и на уголовные дела, privatbank плюет и на все контролирующие органы власти Украины.

делайте выводы.
Пересчитав количество слов "плюет" в вашем писании, можно сделать вывод, что вы стоматолог...
Best regards
Не бійся, а бийся!
GeorgCH
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение GeorgCH »

В Генпрокуратуре заявляют, что должностные лица Приватбанка завладели 19 миллиардами рефинанса НБУ

http://finance.liga.net/banks/2016/8/8/news/49293.htm
GeorgCH
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман

Сообщение GeorgCH »

За даними джерел газети «Дзеркало тижня. Україна», Президент Петро Порошенко та олігарх Ігор Коломойський провели особисті переговори щодо подальшої долі Приватбанку та 50-відсоткового пакету акцій телеканалу «1+1». Коли саме це відбулося, не уточнюється. Але зазначається, що перемовини були на острові Капрі (входить до складу провінції Неаполь, Італія).

Источник
http://finbalance.com.ua/news/Poroshenk ... apri---ZMI
Alter ego
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 64 раза

Сообщение Alter ego »

Звернувся до привату щоб відкрити картку "для виплат" (потрібно для розрахунків в мережі)
1. відкрити "для виплат" не можливо - внутрішне розпорядження і якщо не для зарплати або соц. виплат то через три місяці 100 грн за обслуговування. На запитання показати відповідне розпорядження або показати сказане в договорі, паперах які оформлятимуться при відкритті картки і чому на сайті банку інша інформація - відповіді не отримав.
Натомість впарювала відкрити картку "універсальну" і поставити 0 кредит, от тількі кредит та ця картка мене не цікавить.
2. зателефонував на підтримку привату, оператор спочатку на питання чи дійсно така ситуація і є розпорядження щодо картки" для виплат спробувала відповісти що ви можете відкрити "універсальну" і поставити 0 кредит і так далі, на моє прохання відповісти на моє питання - попросила зачекати на ліні, через хвилину відповіла чо можна відкрити картку для виплат і ні яких штрафів чи іншого немає.
3. зайшовши знову до банку, пісня спочатку ...
4. новий дзвінок, інший оператор повідомив що не знає причину такої поведінки і я маю право відкривати картку для виплат. Загалом вислухав вибачення від оператора щодо данної ситуації, залишив йому адресу відділення.

Данна ситуація не вартує стількі слів проте може комусь впарюватимуть не потрібну картку (заради особистої вигоди робітників банку, якщо не помиляюсь за відкриття "кредитних" карток передбачені "бонуси") і написане можливо буде цікаво.

P.S. Звернусь у інше відділення, вирішив не витрачати час і нерви в цьому відділенні.
VoHuNt
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 271 раз

Сообщение VoHuNt »

Alter ego писал(а):0 кредит
Потом получите смс с поздравлениями, что Вам увеличили кредитный минимум примерно на 10к грн.
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.(с)
Alter ego
Найфоман
Найфоман

Сообщение Alter ego »

Так отож, а в картці для виплат кредитного ліміту немає взагалі тому мені потрібна саме ця картка.
Novak
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 184 раза

Сообщение Novak »

Alter ego писал(а):Звернувся до привату щоб відкрити картку "для виплат" (потрібно для розрахунків в мережі)
... впарювала відкрити картку "універсальну" і поставити 0 кредит, от тількі кредит та ця картка мене не цікавить.
А яка проблема із карткою "універсальна" у порівнянні із "для виплат" при користуванні для розрахунків в мережі?
Чим карта універсальна гірша (невигідніша)?
У мене вже дві підряд (по мірі закінчення терміну дії) картки універсальні, ніяких проблем із кредитним лімітом за винятком одного: попросив одного разу їх встановити кредит 3т грн (замість 0, який був від початку) - відмовили. Потім, через декілька днів, попросив хоча б 1500 грн (потрібні були гроші для термінової покупки і трішки не вистачало) - знову відмова.
Так і маю "0" і бачу, що кредитний ліміт (можливо тому, що відмовився від нього відразу) в Приватбанку так просто не піднімеш. Хіба замовляти нову, ще одну картку, із відразу встановленим лімітом хоча б 2-3т. грн.
Alter ego
Найфоман
Найфоман

Сообщение Alter ego »

Novak
Для мене є різниця але стосовно розрахунків в мережі, нічим вона не краща і не гірша (рівноцінні по можливостям на скількі я розумію).
Якщо мені не потрібна кредитка навіщо мені йти на поводу в когось, заради чиєїсь вигоди.
Balamooth
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 108 раз

Сообщение Balamooth »

Найпростіший варіант завести саме "картку для виплат" — відкрити депозит з виплатою процентів на картку.
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.
nomade
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 670 раз

Сообщение nomade »

Внимание! Будьте осторожны! :smile:
с 12 сентября по 31 октября.
Приват банк дарит одну поездку в день на метро при рассчете картой Master.
Десять лет я не мог найти дорогу назад, а теперь позабыл откуда пришел.
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
Balamooth
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 108 раз

Сообщение Balamooth »

nomade писал(а):Внимание! Будьте осторожны! :smile:
с 12 сентября по 31 октября.
Приват банк дарит одну поездку в день на метро при рассчете картой Master.
В Укрсіба аналогічна акція була норм
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.
deily
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 24 раза

Сообщение deily »

Novak писал(а):
Alter ego писал(а):Звернувся до привату щоб відкрити картку "для виплат" (потрібно для розрахунків в мережі)
... впарювала відкрити картку "універсальну" і поставити 0 кредит, от тількі кредит та ця картка мене не цікавить.
А яка проблема із карткою "універсальна" у порівнянні із "для виплат" при користуванні для розрахунків в мережі?
Чим карта універсальна гірша (невигідніша)?
У мене вже дві підряд (по мірі закінчення терміну дії) картки універсальні, ніяких проблем із кредитним лімітом за винятком одного: попросив одного разу їх встановити кредит 3т грн (замість 0, який був від початку) - відмовили. Потім, через декілька днів, попросив хоча б 1500 грн (потрібні були гроші для термінової покупки і трішки не вистачало) - знову відмова.
Так і маю "0" і бачу, що кредитний ліміт (можливо тому, що відмовився від нього відразу) в Приватбанку так просто не піднімеш. Хіба замовляти нову, ще одну картку, із відразу встановленим лімітом хоча б 2-3т. грн.
странно, т.к. когда увидели что я активно пользуюсь, сами открыли кредит в 20К. я специально просил закрыть.
Weltkind
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 16 раз

Сообщение Weltkind »

По моему проблемы с кредитными лимитами в только в зоне ато)). У всех знакомых с 20тыс опустили до пяти.
Ни один добрый поступок не останется безнаказанным.
Ответить

Вернуться в «Загальні питання щодо магазинів, продажу, купівлі та обміну»