Нехай служить вірою і правдою!!!

Андрій 415141
Cold Steel Mackinac Hunter це одна з багаточисельних реінкарнацій Бака 110го. Та й AUS8A... Баки бувають і з С30В і т.д.
Харизматичнішого і класичнішого ніж 110й ножа НЕмає!
Milkman писал(а):А може хтось порадити подібний ніж?
Знаю где занедорога продаётся.VoHuNt писал(а):Milkman писал(а):А може хтось порадити подібний ніж?
Спасибо за совет. В итоге понял, что выбирал я какое-то ****. Решил повысить бюджет до 800 грн. К сожалению, Cold Steel Mackinac Hunter на много дороже. Возможно когда-нибудь потом себе такой куплю.Андрій 415141 писал(а):Таки рекомендую на подарунок , ще й дяді вашому , придбайте Cold Steel Mackinac Hunter ,непожалієте .Це надійний ніж,ним хоча б можна щось робити на відміну від "бака легенди". Бак пилится а Макинак трудится !!! ИМХО мое перевіреноеvityaKiev писал(а):Подскажите, пожалуйста. У дяди скоро юбилей думаю ему подарить мужской набор вискарик, фляга, бинокль ... и куда же без ножа. Вот размышляю между Enlan M011 и Victorinox Vx06163. По деньгам почти равны. Второй вроде как престижной марки, но выглядит как-то по детски. А про Enlan раньше вообще ничего не слышал, но выглядит реально агрессивней. Подскажите, пожалуйста, какой из них лучше? Или я вообще не то смотрю?
У Пики бэк-лок и клипса глубокая.Milkman писал(а):Дякую, бенч цікаво, але мені б не з аксісом.
Не подобаєтся він мені.
Ну і глибока кліпса.
ПоддержуLEVUS писал(а):З Вікторінокс до 800 грн рекомендую Хантсман. Сам досить виважено підходив до вибору моделі і вже кілька років абсолютно не шкодкую!
http://nozhik.com.ua/c53_54-Nozhi_Victo ... sman_91mm/
якщо ви маєте необхідну сумму то я би радив придбати мкастуMilkman писал(а): Шановне товариство.
А може хтось порадити подібний ніж?
(Схожа форма леза, дірка для відкривання, глибока кліпса)
У MCUSTA TACTILITY ELITE мені все подобаєтся крім букви "М", яку виробник проточив на лезі.
Не варіант.митяй писал(а):Milkman
Если это вопрос гигиеничности, а не прочности, тогда может взять-таки мкасту и сделать серебряную всечку в "М" у ювелиров. +5 к антибактериальности ещё.