Згідний. Тому репи на відомі бренди і користуються попитом - здерли готове та перевірене рішення, щось покращили (зведення хоча б) і за адекватні гроші випустили на ринок.
За такі гроші підробники, як правило, не заморочуються із покращенням. Іноді навіть є деякі погіршення в напрямку спрощення, але ціна для пересічного користувача перевищує усі переваги оригіналів чи брендового китаю.
Да, пока большинство подделок хуже оригиналов, но есть и исключения. Особенно, если основные требования к конструктиву, а не стали.
Много исключений - кевин джон и грин торн те же. Исполнение лучше оригинала очень часто, иногда откровенные косяки оригинала устранены.
70-90 долларов. Чиндерер просто супер.
Страйдер, Хиндерер, какой-нибудь Протек можно. А зачем нужна Себа из простой стали? Имхо, не прочувствуешь.Мутний писал(а): ↑05 июн 2023, 19:41 Брати китай із простими та зрозумілими сталями й проблем менше і очікувань завищених не буде й результат можна отримати хороший. 14 сендвік наприклад, 8-9 хром бувають ок, з д2 там якась сантабарбара, а порошки і бренди нормально не роблять часто, тому я б не брав взагалі)
Ну покажи свой домашний , ключи , отвёртки , плоскогубцы - посмотрим на не дешовый ,брендовый
я теж,а нiт брешу ,купив ножик з к390 і задоволений,все інше є, можна сказати що я щасливий, на фейки чомусь стойки немає