Не не через два тижні ж
Это кто на что учился. Если мне действительно не нравится свежеприобретенное, я стараюсь от него быстрее избавиться, вплоть до подарить. Ну, вот такой склад характера.
А мені сподобався. Незвичний дизайн, ціна норм 100 баксів. Я думаю, якби це був якийсь WE чи Kizer, то ціна б була мінімум у 1.5 рази вища. Ну а Спай з Бенчем вже б 200-300 просили, імхо.olandese писал(а): ↑19 июн 2023, 22:16 Не только некоторые продавцы с ОЛХ, но и "окаменелые рыбы", гляжу, отже решили не сдерживать свой аппетит:
https://www.pfedc.com/en-tr/products/pe ... ding-knife
Какая-то смешная ковырялка с М390 и "клинком" длиною менее 3 см. была анаонсирована день-два назад. Всё думал: сколько жеж это стоит?
PS Ещё раз всплакнул о своём LionSteel Bestman, забытом и впоследствии погибшем в Марике - он стОил для меня примерно тех же денег, но оно ж ни в какое
сравнение не идёт!![]()
Можливо, не буду сперечатися. Але воно по співвідношенню з ціною не сподобалось не тому, що воно "лише" PF, а взагалi. Ще й відос у інсті глянув сьогодні - як на мене зовсім ніяк. Але, звісно, це вже про колір фломастерівRamok писал(а): ↑19 июн 2023, 22:52А мені сподобався. Незвичний дизайн, ціна норм 100 баксів. Я думаю, якби це був якийсь WE чи Kizer, то ціна б була мінімум у 1.5 рази вища. Ну а Спай з Бенчем вже б 200-300 просили, імхо.olandese писал(а): ↑19 июн 2023, 22:16 Не только некоторые продавцы с ОЛХ, но и "окаменелые рыбы", гляжу, отже решили не сдерживать свой аппетит:
https://www.pfedc.com/en-tr/products/pe ... ding-knife
Какая-то смешная ковырялка с М390 и "клинком" длиною менее 3 см. была анаонсирована день-два назад. Всё думал: сколько жеж это стоит?
PS Ещё раз всплакнул о своём LionSteel Bestman, забытом и впоследствии погибшем в Марике - он стОил для меня примерно тех же денег, но оно ж ни в какое
сравнение не идёт!![]()
Так суть и не в том! Мне вначале понравился форм-фактор, хотя и смутил несколько размер клинка. М390 в данном случае не определяющий фактор. За такую хренулину мне б не жалко бы было отдать баксов 30-40 (такое оно, шо було
Так це головний чинник. Мені, наприклад, що зіни, що спайдерко пофіг. Хоча тіна з м4 певно придбав би заради приколу у компанію до свого пацюка з м390. А інше хіба що задарма.
Следил за ними в инсте.