Тоб то я не можу висловити власну думку з приводу світлини, бо ти просив, а він не продає?

Тоб то я не можу висловити власну думку з приводу світлини, бо ти просив, а він не продає?
Покажіть мені тих учнів... ТМО на рівні, як на мене (61-63 роквели із заминами без сколів), зведення шефів 0,2 або менше, руків'я або стабілізоване, або просочене як слід - верхньому понад 12 років, працює як треба. А подряпини від абразиву насправді не так кидаються в очі, бо то спалах на телефоні їх зробив страшними.
По-перше, пан Костінтин - Гамонюк.
А я і не писав що вони ненормальні, просто вони всі кріві та неохайні, тому і написав про учнів слюсара
Вони зроблені, щоб працювати, під мене, цей кут мені зручний. Неохайні - я їх зняв з магніту і одразу зняв в поганих умовах не найкращім телефоном (нема в мене іншого). Якщо треба, можу виставити світло, начистити і буде блищати як котячі брязкальця.
Повністю згоден. Я б навіть сказав, що звичайними ножами працювати вільніше. А коли тендітний японець, то вже такий - це поріжу...а для того безпечніше Траму взятиYurassik писал(а): ↑28 май 2025, 17:57 Покажіть мені тих учнів... ТМО на рівні, як на мене (61-63 роквели із заминами без сколів), зведення шефів 0,2 або менше, руків'я або стабілізоване, або просочене як слід - верхньому понад 12 років, працює як треба. А подряпини від абразиву насправді не так кидаються в очі, бо то спалах на телефоні їх зробив страшними.
на шефі/сантоку мені подобається саме гостра п`ята. я не гострю ніж до строгання волосся і під час використовую гостру п`яту для розрізання деяких томатів/перців/...
А я от гострю...
Якщо вам не подобається приподняте руків'я на декількох з представлених екземплярів, то це ваші персональни вподобання. Для тих, хто сам готує та працює на дошках, це доволі зручно. Таких ось "кривих" величезна кількість існує в світі А про несоосність казати, не побачивши ніж в потрібній проекції - це взагалі щось...Скажіть чесно - треба помститися, я зрозумію.
Ви серьозно?
оо.. дякую.. а то я мучився шо свої кухонники не вигладив до товарного вигляду, коли робив))
Про майстерність - то забагато, хоча все ж таки вважаю, що учня слюсаря я вже перевищив
Хз, ніколи таких проблем не було. Секунда на мусаті і вперед.
а без мусата, просто дьорнув назад ножем, як п'ята прямокутна і пошло).. не дарма ж всі шефи з гострою п'ятою
Шо попало. Я краще мусатом.
Не всі, не треба.