В цьому вона найкраща за інших

Нерпа покручена,нема де проби ставити
отож. щоб на таке зважитися треба мати неабияку силу. не всі на це здатніnorther писал(а): Він вибачився на весь інтернет та ютьюб
Це лише якщо він це щиро
Слышал , что помещенная на обухе пила предназначалась для прорезания дюралевых бортов и плексигласовых колпаков при неудачном приземлении.O.Phesun писал(а): Для чего интересно такую пилу летчику?
Про тонкие чувства ты сам придумал. Поверь, я очень даже могу и вообще без эмоций послать.
це ж чудово, що Ви нагуглили цитату англійською. але не важливо якою мовою то написане. головне суть.OldRiy писал(а): Ось Вам, Богдане, мовою оригіналу
Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people
Так більше до Вашого капелюха пасуватиме
розумніше нічого в голову не прийшло?OldRiy писал(а): Або вдягайте будьоновку, теж історичне вбрання
Так, я помітив, щоб не називати мене прямо мудаком чи дурником, Ви для цього залучили чиюсь жінку, навели її цитату
Ну так "пошли"те себя на курсы культурного общения , судя по вашему жлобскому стилю переписки , вам это очень пригодиться .i-mik писал(а):
Про тонкие чувства ты сам придумал. Поверь, я очень даже могу и вообще без эмоций послать.
А про извинения - да подавись ими. Мне твои бредни ни к чему.