Та к зрозуміло що зараз йому фінки подобаються, робота ж така!)OldRiy писал(а): Лише кілька років тому він щиро глузував з фінки коді лундіна, а зараз сам хизується пууками та куксами![]()
Лише нещодавно його з ганьбою нагнали з шоу, а зараз вже він знову 'експерт з виживання"![]()
Не сотворѝ себѣ̀ кумі́ра, и всѧ́кагѡ подо́бїѧ
Хвилиночку! Питання ж було про те яка на гарбері углеродка, а не про конкретно цю версію для Дейва Кентрбері... тому я написав що стандартна сталюка на гарбері - нержавійка сандвік
За те і мова, що він запевняв, що набув навичок та досвіду в армії, а виявилось, що ніnorther писал(а):Є "офіційна" сторона для всіх,
та неофіційна. Це не робить його не експертом з виживання. Тільки позбавляє
участі в шоу. В ШОУ!... Як достатньо доросла людина, думаю, знаєте різницю
між справжніми навиками, та шоу.
Нержавійка сандвік і вуглецівка (хз яка) - обидві є стандартними, як і в багатьох інших мурівських ножиках
Не совсем так . Стандартная Муровская нержавейка - это Сандвик 12С27 . На Гарберге , же - Сандвик 14С28 . То есть на сегодняшний день у Муракнив - 2-ва Сандвика .Nutty писал(а):
Нержавійка сандвік і вуглецівка (хз яка) - обидві є стандартними, як і в багатьох інших мурівських ножиках
Если речь о Гарберг Карбон , то вроде как ДА , стандартная Муровская углеродка . Более точно могу ответить только Шведы . Или тест хим-состава клинка .Serhio писал(а): А на гарберге стандартная моровская углерода?
Зайдіть на сайт моракнів, гляньте що там пишуть.... Базовий гарберг йде з Сандвіком 14С28, всюди маркування і наголошування в описанні, що ніж з нержавійкою, карбонова ж версія з'явилася пізніше і тому її навіть в інет магазинах значно менше і важче знайти, не кажучи що й на сайті моракнів про неї не сказано, бо версія з карбоновим клинком вони апріорі позиціонують нижче аніж з сандвіком 14с28.
не дуже слідкував за його кар'єрою. але зараз, коли шукаю якийсь матеріал для інструктажу - заглядаю на його канал. він сам власними руками робить багато речей, про які інші тільки з книжок читали чи самі пишуть. те що він розповідає - реально правильні і корисні речі. до своїх вже обкатаних інструктажів з розпалювання вогнища, роботи інструментами я дещо запозичив у Дейва.OldRiy писал(а): Лише нещодавно його з ганьбою нагнали з шоу, а зараз вже він знову 'експерт з виживання"
Не сотворѝ себѣ̀ кумі́ра, и всѧ́кагѡ подо́бїѧ