мы тоже пробовали и одни и другие, а потом перешли именно на "Pampers"Crusher писал(а): Малому не підійшли, з'явились опрілості.

мы тоже пробовали и одни и другие, а потом перешли именно на "Pampers"Crusher писал(а): Малому не підійшли, з'явились опрілості.
У меня племях исправно "употребляет" любыеФеникс писал(а): Парни, все проще чем вы думаете.
В любой аптеке продолжаются памперсы поштучно, берём парочку и смотрим на реакцию малыша.
Таким нехитрым способом и узнаем, что ему подходит.
Я для себе відкрив недавно що хаггіс тепер в РФ роблять. Зовсім інші. Хто купує, шукайте Чехію!Феникс писал(а): Парни, все проще чем вы думаете.
В любой аптеке продолжаются памперсы поштучно, берём парочку и смотрим на реакцию малыша.
Таким нехитрым способом и узнаем, что ему подходит.
Реквізити для відправки в ПП будь ласка, відправлятиму без батареї, менше важитиме))ALTERMANN писал(а): Привiт, один вiзьму
Если есть ещё, я тоже не против)))meth085 писал(а): Доброго дня, маю парочку упсів з дохлими батареями, можна замінити, мені ліньки та і потреби немає....можливо комусь потрібні?
Приветствую. Если Вы не против, взял бы один флакон. С уважениемmartyn писал(а): Доброго дня, є пару лишніх флоконів Benchmade BlueLube, звертайтесь!!!