Я сьогодні з ......
-
- Найфоман-эксперт
-
- Найфоман-эксперт
Я сегодня с ......
GeorgCH, я вже навіть почав шукати Lancer, щоб оновити категорію малюків, аж тут вкид з Banter від We. Коротше, всю малину поламав
.

- Мутний
- Гуру-найфоман
Я сегодня с ......
Дюк, гадав він менший, а він прям якраз такий норм 

Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Зольдатен
- Гуру-найфоман
Я сегодня с ......
А в мене сьогодні халепа сталась, котушка запалення наїп…лась по дорозі на роботу((
Прийшлось бігти шукати запчастини і міняти бирінько))

Заодно і вв-провода поміняв, давно треба було

Прийшлось бігти шукати запчастини і міняти бирінько))

Заодно і вв-провода поміняв, давно треба було

- no2
- Найфоман-эксперт
Я сегодня с ......
Вот это я понимаю, настоящий джипер-брутал! Поломалась катушка, отрезал её нахрен! Заодно и провода посрезал, потому что давно пора!
Ещё и спрашивают: зачем ты носишь нож?
Во зачем, машину чинить

Ещё и спрашивают: зачем ты носишь нож?
Во зачем, машину чинить

-
- Крутой Обзорщик
Я сегодня с ......
Alex_LV,
Как тебе сей колд?
Ты часом не знаешь, на сколько они затермичили клин?
Кстати, смотрю на линейки Бенча, Колд, Спая, больше всего хотелок именно у Колдов
Как тебе сей колд?
Ты часом не знаешь, на сколько они затермичили клин?
Кстати, смотрю на линейки Бенча, Колд, Спая, больше всего хотелок именно у Колдов

ВiльнI люди мають зброю
-
- Модератор-найфоман
Я сегодня с ......
Дюк,
Ніж тиждень зі мною. Загалом - сподобався!
Хотів такого великого "олд-таймера" на противагу до Buck 110, але вагався, бо China та олд-таймери ніби не дуже сумісні речі. Ну і це ж не репліка, а фірмовий ніж за 50$
Поїхав за ним в Ібіс, але був крепко "здивований" якістю - злизані торкси, щілини, обробка внутрішніх поверхонь, поперечний люфт клинка, з-за якого лайнер не тримає і т.д. Торкса у Львівському Ібісі, щоби підтягнути осьовий та перевірити на люфт не знайшлося
, то ж ніж там і лишився. Там взагалі "дуже клієнто-орієнтовані" продавці, як на мене. Скільки там всього купляв - постійно таке враження що їм корона крепко всім тисне. ХЗ. То таке.
Але добре що є колеги-форумчани
: toyboxx86 сказав, що "ніж-зачьот" і звабив фоткою, а deily черговий раз допоміг погасити приступ, за що їм окрема подяка
Стосовно одиниць твердості не скажу, але однозначно не пластилін. Агресивний смачний різ. РК не крошиться, заминається, як попадає на метал. Підводи гуляють по ширині, але заточка класна - ріже, голить, аж свистить. Єдине - сталь вуглецева, дає присмак на овочах\фрухтах. Жінка бурчить і постійно цинкує яким ножем я користуюсь. Зануда
Камрад deily одразу попередив, що тут не лайнер-лок, як ми всі його сприймаємо, а блокування клинка на додачу до потужної пружини сліп-джойнта, як у Віксів 111мм. В оглядах на ютюбі також така інфа проскакувала. Пружина slip-joint та геометрія клинка в шарнірі дійсно класні і тримають клин дуже добре. Але мене хід лайнера муляв, ну і, раптом, може де треба буде у щось тверде встромити
Тому розібрав, шліфонув шайби та лайнер трохи допиляв - тепер він по центру п'ятки і добре тримає. До того, при ударі по обуху міг скластись
Cold Steel у мене далі в фаворитах, але не Китайський.
Ніж тиждень зі мною. Загалом - сподобався!

Поїхав за ним в Ібіс, але був крепко "здивований" якістю - злизані торкси, щілини, обробка внутрішніх поверхонь, поперечний люфт клинка, з-за якого лайнер не тримає і т.д. Торкса у Львівському Ібісі, щоби підтягнути осьовий та перевірити на люфт не знайшлося

Але добре що є колеги-форумчани

Стосовно одиниць твердості не скажу, але однозначно не пластилін. Агресивний смачний різ. РК не крошиться, заминається, як попадає на метал. Підводи гуляють по ширині, але заточка класна - ріже, голить, аж свистить. Єдине - сталь вуглецева, дає присмак на овочах\фрухтах. Жінка бурчить і постійно цинкує яким ножем я користуюсь. Зануда

Камрад deily одразу попередив, що тут не лайнер-лок, як ми всі його сприймаємо, а блокування клинка на додачу до потужної пружини сліп-джойнта, як у Віксів 111мм. В оглядах на ютюбі також така інфа проскакувала. Пружина slip-joint та геометрія клинка в шарнірі дійсно класні і тримають клин дуже добре. Але мене хід лайнера муляв, ну і, раптом, може де треба буде у щось тверде встромити

Тому розібрав, шліфонув шайби та лайнер трохи допиляв - тепер він по центру п'ятки і добре тримає. До того, при ударі по обуху міг скластись

Cold Steel у мене далі в фаворитах, але не Китайський.
-
- Крутой Обзорщик
Я сегодня с ......
Alex_LV,
То есть как в том анекдоте про современный истребитель? Ну, типа после сборки, тщательно обработать напильником?
То есть как в том анекдоте про современный истребитель? Ну, типа после сборки, тщательно обработать напильником?
ВiльнI люди мають зброю
-
- Модератор-найфоман
Я сегодня с ......
Дюк,
ну не зовсім. Але якість вже гуляє.
Сумно з колдами. Мій улюблений бренд якісних ножів за адекватні гроші.
ну не зовсім. Але якість вже гуляє.
Сумно з колдами. Мій улюблений бренд якісних ножів за адекватні гроші.
-
- Крутой Обзорщик