Ось все що назбирав за багато років і вижило(не зламав) та не продав. Більшість подобається і для мене зручні, є які не знаю навіщо мені, але прикольні, жоден не розчарував, хоча Маглайт то щось) Акумів на кожен маю і до мальків по запасному, 4 зарядки.
Последний раз редактировалось Мутний 26 дек 2022, 13:25, всего редактировалось 1 раз.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Kos70, і взагалі то вже мої, а не їх, тому хіба за дорого продам колись колекціонерам рускагаміра, як розвалиться він. А з іншого боку вони мені не дають рости, бо й так багато вже ліхтарів.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Kos70, про юнікорн1 раз згадали, то який є аналог з подібною кнопкою? Мені її хід не топ, а от посадка в корпусі з отими вигинами як в Зебри дуже клас.
Бо Зебри в кишені вмикалися, майже всі ліхтарі що маю то робили, хоч бокова, задня, верхня кнопка, хто часто хто інколи чи раз.
А в цього не пригадаю такого, як й налапати її інтуїтивно дуууже легко, через це він й прижився фактично. Зараз дивлюся всі майже роблять що випирає кнопка, мені то не дуже.