Ця кулька не для детенту, а для зменшення тертя, щоб лайнер не гальмував лезо. А в лезі немає лунки під кульку.
Большие разборки
- tarkus
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
-
- Найфоман
Большие разборки
tarkus, тоді це жах… Свій 0350 ніколи не розбирав. Брав для полиці , там йому схоже і місце.
ХТО НЕ ЖИВ ПОСЕРЕД БУРІ, ТОЙ ЦІНИ НЕ ЗНАЄ СИЛІ
Леся Українка
Леся Українка
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
- tarkus
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
Коли на моїй чорній ZT 0350 лопнула пружина, нову KAI надіслали.
Але я вирішив не свердлити лунку під кульку і продав ножик тут на форумі.
Тепер шкодую.
- tarkus
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
Залишилося тільки з'ясувати, починаючи з якого серійного номера почали робити лунки під кульку.
-
- Начинающий найфоман
Большие разборки
Чтобы не плодить новую тему. Вопрос к знатокам, какую роль играет штифт под коромыслом, возле клинка? 

- MAgTiDo
- Гуру-найфоман
Большие разборки
Тудой упираеццо пята клинка в закрітом состоянии 

Не стоит прогибаться под изменчивый Мир,
Пусть, лучше, он прогнется под нас!
Пусть, лучше, он прогнется под нас!
-
- Начинающий найфоман
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
Чому так негативно?

Із недоліків - дійсно, конструктив не досить гарний для розбірки, треба збирати з розумом, тому що може зібратися криво.
- Thorwald
- МАЙСТЕР
- Контактная информация:
Большие разборки
VSk, це фішка травд-лока.
Другий момент(основний) : коромисло затискається між штіфтом і зачепом клинка. При виробленні коромисла чи клинка, коромисло провалюється трішечки глибше вибираючи зазор
Другий момент(основний) : коромисло затискається між штіфтом і зачепом клинка. При виробленні коромисла чи клинка, коромисло провалюється трішечки глибше вибираючи зазор
-
- Начинающий найфоман
-
- Найфоман
Большие разборки
Я не кажу що він: слабкий, великий чи має мале РК. Я кажу що: якщо цей ніж не тримає зі зламаною (чи знятою) пружиною асісту лезо у плашках руківʼя із-за відсутності отвору на лезі під шар детенту, то тоді його місце саме на полиці.olegpan писал(а): ↑11 мар 2025, 21:27Чому так негативно?Добрий міцний ніж, дуже компактний і з дуже довгою РК для свого розміру. Дуже зручно розташовується в маленькій кишені джинс - якщо потрібно, щоб ніж був взагалі непомітним.
Із недоліків - дійсно, конструктив не досить гарний для розбірки, треба збирати з розумом, тому що може зібратися криво.
ХТО НЕ ЖИВ ПОСЕРЕД БУРІ, ТОЙ ЦІНИ НЕ ЗНАЄ СИЛІ
Леся Українка
Леся Українка
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
GREKA, невже це так важливо? Думаю, що любий ножовий замок не буде тримати клинок якщо пружина зламається. Лайнер, беклок, тріад, автомати - всі розкриються. Можливо аксіс в цьому самий навіть надійний - тому що 2 пружини одночасно зламати важко. Але його варіації з 1 пружиною - також відкриються.
Можу додати, що легенда надійності - Рекон 1 (так само як і любий тріад) - відкриється в кишені, якщо в замок попаде зовсім незначна кількість бруду. Коромисло зовсім трохи не дійде до упору і клинок не буде фіксуватися в закритому вигляді - я якось показував такий Рекон на форумі. Москальський йеті навіть хайпове, але безглузде відео по цьому зняв
Більше того, більшість добре відносяться до автоматів. А вони навіть не розкриються в потрібний момент без пружини - що, на мій погляд набагато більш важливо. В якісь екстремальній ситуації дістаеш тактичний комбат трудон .....а він каже упсь
Можу додати, що легенда надійності - Рекон 1 (так само як і любий тріад) - відкриється в кишені, якщо в замок попаде зовсім незначна кількість бруду. Коромисло зовсім трохи не дійде до упору і клинок не буде фіксуватися в закритому вигляді - я якось показував такий Рекон на форумі. Москальський йеті навіть хайпове, але безглузде відео по цьому зняв

Більше того, більшість добре відносяться до автоматів. А вони навіть не розкриються в потрібний момент без пружини - що, на мій погляд набагато більш важливо. В якісь екстремальній ситуації дістаеш тактичний комбат трудон .....а він каже упсь

Последний раз редактировалось olegpan 13 мар 2025, 12:52, всего редактировалось 1 раз.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Большие разборки
tarkus, якщо власник не лінивий і засовує той шпень у дюрку кожного разу
Да і швидкість відкривання під питанням