
Мій ніж та сало.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
Сало можна різати скрізь
навіть в раю, де все сало українске, смачне
з запашною м'якенькою порепаною шкірочкою... 



Последний раз редактировалось Кузьмич 29 июн 2023, 22:00, всего редактировалось 1 раз.
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
З поганих новин про сало: давно не питав ціни на генеральське, сьогодні на Володимирському 700 українских гривень
І не те що це сало не варте якихось 18 з половиною доларів, просто зараз це далеко не всім по кішені






Мова, це також наша зброя
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9661
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 3666 раз
- Поблагодарили: 1751 раз
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8319
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5588 раз
- Поблагодарили: 7825 раз
Мій ніж та сало.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
А якщо на пательню? То що так краще?
Свою позицію пояснив
Кожен ріже своє сало як хоче...
Спробуй колись порізати один раз правильно (звісно правильність та вельми умовна



Мова, це також наша зброя
- Фішер Мен
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 1697
- Зарегистрирован: 07 апр 2021, 15:52
- Откуда: Полісся
- Благодарил (а): 943 раза
- Поблагодарили: 2915 раз
Мій ніж та сало.
Хто-хто - Ясинецький. Треба були великі шматки в казан для обсмаження м'яса. На стіл різалось правильно. Можу показати

Так не завжди буде
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8319
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5588 раз
- Поблагодарили: 7825 раз
Мій ніж та сало.
Довелося загуглити. Щось гурманське.
Найцінніше і найсмачніше сало отримують від сальних порід свиней, яких вигодували на домашньому раціоні.
Його обпалюють в соломі, солять, і потім вже цей делікатес потрапляє на ринок.
З однієї свині виходить всього 6 кг сала.
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/u2gHhO03524
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
Трохи додам до коментаря автора зафільмовки: це дійсно найсмачніше сало, воно не товсе, зазвичай 3-4 см завтовшки, його головна фішка - наявність м'ясного прошарку. Цей прошарок дуже світлого кольору, такого що здалеку не видно, і він надвичайно м'який, дуже легко жувати
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
- logovodrakona
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4559
- Зарегистрирован: 19 фев 2013, 19:56
- Откуда: Украина
- Благодарил (а): 710 раз
- Поблагодарили: 4181 раз
- logovodrakona
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4559
- Зарегистрирован: 19 фев 2013, 19:56
- Откуда: Украина
- Благодарил (а): 710 раз
- Поблагодарили: 4181 раз
-
- Найфоман
- Сообщения: 554
- Зарегистрирован: 03 дек 2022, 21:08
- Откуда: Україна
- Благодарил (а): 576 раз
- Поблагодарили: 1071 раз
-
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 4234
- Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 7046 раз
- Поблагодарили: 2186 раз
Мій ніж та сало.
Одразу прошу хлопаків, які "там", не бурчати. "Накопілось", як ті "брати" кажуть.
По стану здоров'я та, відповідно до ситуаціі, дуже рідко вживаю.
Пару тижнів, як лишився без роботи. Від початку війни всі "шкарпетки", преміі, половина ЗП - все йшло "туди", кому треба.
Сьоодні приіхав на свій недобуд - дачу, покосив бур'яни, і вирішив нарешті трохи заземлитись...

получить ссылку на картинку
По стану здоров'я та, відповідно до ситуаціі, дуже рідко вживаю.
Пару тижнів, як лишився без роботи. Від початку війни всі "шкарпетки", преміі, половина ЗП - все йшло "туди", кому треба.
Сьоодні приіхав на свій недобуд - дачу, покосив бур'яни, і вирішив нарешті трохи заземлитись...

получить ссылку на картинку
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
Alex_LV,
Друже, ну як не випити чарку на дачі?
Не загоняй себе
От такі дві різні України
одна витрачає 100 тис. грн на добу на Мальдівах або отримує 33 млн. на лайносеріал про огидного хряка
і комфортно себе почувають
а інша налила чарку під сало і огірок, і відчуває себе незручно, бо є такі хто зараз не може собі дозволити навіть таку дрібницю...
Друже, ну як не випити чарку на дачі?

От такі дві різні України





Мова, це також наша зброя
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 8339
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 2100 раз
- Поблагодарили: 3818 раз
Мій ніж та сало.
Alex_LV, я вот тоже заземлился, не по чину и не по сану, заземлился ниже уровня промерзания грунта, совсем не по эвропейски))) в 12 ночи падаю на кровать и молюсь чтоб смог подняться, а мне между прочем в три ночи вставать чтоб к шести добраться на работу. Я вот тебе чудо, встал как огурчик, как будто не пил совсем и спал часов десять, на работе тоже шо в жопу заводной, без усталости, без трэмора и дрожания жил. Шо новый. Во шо творится когда отбрасываешь самобичевание. Не парься, мы люди ответственные потому в дать жару греха не много )))
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8875
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2959 раз
- Поблагодарили: 1477 раз
Мій ніж та сало.
Roselli мій салоріз для з морозилки

Таке тонке сало в нас називають крижочок/крижечок Це мій сальний фаворит, воно дуже м'яке, смачне і без непрожувальних елементів. Не знаю як правильно, це коли трапляються якісь фрагменти, які неможливо прожувати
але саме в крижочку їх нема
Зазвичай я його ріжу тоненькими скібочками, як на світлині і в морозилку... потім зручно різати як достав...
Ну і звісно обв'язково з порепаною, смаленою шкірочкою, яка м'якіша за сало

Таке тонке сало в нас називають крижочок/крижечок Це мій сальний фаворит, воно дуже м'яке, смачне і без непрожувальних елементів. Не знаю як правильно, це коли трапляються якісь фрагменти, які неможливо прожувати


Ну і звісно обв'язково з порепаною, смаленою шкірочкою, яка м'якіша за сало

Мова, це також наша зброя