Зольдатен не питаю бо він складнєм люки ковиряє

Не стільки силові, скільки брудні. Тому краще маленький фікс, аніж будь який складаний ніж. Хоча ЦРКТ з їх швидкорозбірною конструкцією сподобались. Треба буде колись хоумфронт придбати.
та я згоден, але тут порівнюють ен та гріпа і пишуть про силові навантаження. стало цікаво.
сімейний нюанс
Так, згоден. Саме тому і є 551-й Гріпп. Це дійсно неперевершений ніж.
...почитайте\порівняйте, де здп і де к390.
Никак не трогали Милю, ну давайте трошки тронем, я знал, что она тут всплывет))
Любое чужое мнение будет субъективным, не все ли равно почему она лучше для других, тут надо токо самому сравнить
Безусловно, все мнения уважаем. Мильку в руках держал, как по мне - рукоять через чур большая, ну то таке - опять же субъективно.
А давайте все таки не будем. .Тема обозначена вполне конкретно . Хотя и с потолка .Пусть так и будет .А иначе можно потихоньку всю линейку спаев и бенчей подтянуть
так там и клин больше
так если смотреть, все с потолка))
дополнил пост выше)
Для охоты и крупных костей есть масса более подходящих ножей чем эти два .
нехай працює))
як кум каже, "в мене ножів, що в дурня фантиків", а ще типу "в самурая найкращі ножі, та його шлях продовжується", дружина проти накопичення дорогих, ще є така думка тут на форумі - "найкращий той ніж, що в мене буде наступним (с)", цікаво треба жити)))
У вас свій шлях самурая - і не варто комусь втручатись у нього з осудженням його вартості («Кодекс Бусідо», або «Хагакуре», глава 4/12