Скажите а какой фирмы аккумами питаете?
Порадьте маленький і легенький налобник з якісним світлом.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
І я купив

Мова, це також наша зброя
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
І я купив малюка від Sofirn на 16340, але SC21 Pro. Також їде.
СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
-
- Найфоман
Дешман-китай 700мА/г, що був у комплекті. Зараз взяв ще 2 ультрафаєри такі ж самі. Мені простіше їх з собою носити у боксику, аніж рахувати, скільки там ще зосталося. За добу працює щонайменше півгодини, але буває й більше.
В мене ще й скілхант з собою, на 18350 як бекап.
- no2
- Найфоман-эксперт
Yurassik, понял, спасибо. Я и хотел узнать что за фирма, потому что 16340 как и 18350 да и как 14500 это всё до 1000 махов, грубо говоря. Поэтому здесь большую роль играет качество. Если 186500 переживёт+/- 400 , тогда как для 16340 это чуть ли не вся ёмкость. В этом формате нужно брать лучшее что есть. Я поэтому и не очень люблю этот формат. Хотя он компактен безусловно.
-
- Найфоман
Лучшее стоит втрое против обычного. Мне он был нужен на каждый день и быстро. Стараюсь фонарь гонять не на максимуме, а на 30 % (или это 20 %? ) режиме. Мне тоже важна легкость и компактность.no2 писал(а): ↑20 ноя 2022, 20:53 Yurassik, понял, спасибо. Я и хотел узнать что за фирма, потому что 16340 как и 18350 да и как 14500 это всё до 1000 махов, грубо говоря. Поэтому здесь большую роль играет качество. Если 186500 переживёт+/- 400 , тогда как для 16340 это чуть ли не вся ёмкость. В этом формате нужно брать лучшее что есть. Я поэтому и не очень люблю этот формат. Хотя он компактен безусловно.
-
- Найфоман
З того, що передивився і начитався за останній час, то, мабуть взяв би Manker E03h II на 1хАА, або навіть Manker E02 II на 1хААА.
Єдине "але" - це те, що на Алі вони тільки з холодним діодом, варіант з нейтральним відсутній у продажу.
Єдине "але" - це те, що на Алі вони тільки з холодним діодом, варіант з нейтральним відсутній у продажу.
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
К сожалению кроме мертвецкого света, у него есть ещё недостатки: вес, ужасное оголовье, фильтры слепят тебя-же. Продал свой сразу...

Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
-
- Найфоман
Виявляється, що в мене в корзині на Алі лежав фонарик, який я зараз шукаю, лежав давно (я кидаю туди речі замість "Вибраного"), але... але десь недавно його зняли з ви-ва. Це був налобник Sofirn HS05 на 1хАА і ціна в нього була якраз в межах бюджету (біля 20 дол). Шкода, що зняли з ви-ва, на Алі такої моделі вже нема. В Україні подекуди висить на сайтах, але по зовсім нескромній ціні, за яку вже можна купити Скілхант міні.
- Serhio
- Найфоман-эксперт
Камради, аби нову тему не створювати, тим більше, що вже тут обговорювали формат 18650.
Шукаю запасний "універсальний" налобник під 18650. Із того, що хотілося б мати обов'язково, це мунлайт, або якийсь мінімальній режим на декілька люмен, аби довго працював і ціна до 2К грн.
З того, що дивився, найбільш сподобався Wurkkos HD15, бо є мунлайт, 2 діоди - спот і заливне світло, є тайп-с, магніт та кліпса, ціна влаштовує. Не подобається велика кількість режимів, кріплення на голову та завнішній вигляд. Можливо є ще якісь варіанти за ті ж гроші?
Шукаю запасний "універсальний" налобник під 18650. Із того, що хотілося б мати обов'язково, це мунлайт, або якийсь мінімальній режим на декілька люмен, аби довго працював і ціна до 2К грн.
З того, що дивився, найбільш сподобався Wurkkos HD15, бо є мунлайт, 2 діоди - спот і заливне світло, є тайп-с, магніт та кліпса, ціна влаштовує. Не подобається велика кількість режимів, кріплення на голову та завнішній вигляд. Можливо є ще якісь варіанти за ті ж гроші?

-
- Найфоман
Skillhunt H04, має 4 режими в базі, один з яких - мунлайт на 120 годин. 4 варіанти діодів, кріплення номальне.
https://www.aliexpress.com/item/32996322884.html
Користуюся малюком, дуже непогано. Звісно, турбо на 1000 люменів зараз небагато, але для налобного гарно.
https://www.aliexpress.com/item/32996322884.html
Користуюся малюком, дуже непогано. Звісно, турбо на 1000 люменів зараз небагато, але для налобного гарно.
Последний раз редактировалось Yurassik 26 ноя 2022, 21:40, всего редактировалось 1 раз.
- Мутний
- Гуру-найфоман
Вибір є але це 4 кити) якщо брати там з акумом то маємо - Скілхант 45-55, Вуркуси 28-32, Софірни 17-23, Конвой 29. Стабілізація присутня лише в першого та останнього здається, а от комплектація +- схожа. Різинки на голову в більшості кажуть таке собі.
Чекаю Конвоя бо Скілхант викликає упереджене неприйняття чомусь й ціна краща, кнопку бокову не пробував, теж цікаво.
Чекаю Конвоя бо Скілхант викликає упереджене неприйняття чомусь й ціна краща, кнопку бокову не пробував, теж цікаво.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Apostol
- Найфоман-эксперт
Обзор по фонарю точно делать нет необходимости, а вот поделиться наблюдениями думаю будет не лишним.Elpasohot писал(а): ↑19 ноя 2022, 11:43 Novak,
А цей? https://sigma.ua/buy/led-fonar-nalobnyy ... 7nealw_wcb
Камрад наш хвалив його,вага 740гр
Фонарь пережил морозы. Снег, замёрз оттаял и так несколько циклов. Герметичность не нарушена, кнопки живые, ничё не запотело.
За почти 9 месяцев я подзаряжал его 4-5 раз. До нуля не разряжал, хрен его даже знает где тот его ноль. Заряжал интуитивно, бо черт его знает как он садится.
Единственное что рыгануло это резьба. Причём начала проявлять себя месяца через 3 службы. На 7м уже ощутимо проскальзывает. Но она постоянно у меня дрочится. Правда на работоспособность и удобство эксплуатации ничуть не повлияло. Возможно резьба тонкая и нежная, а я постоянно в перчатках и там чувствительность не очень, мог не по резьбе вращать.
Расширил функционал срастив фонарь с веб доминатором. Теперь могу его вешать куда мне удобно на молле и на различные сеты экипа.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Замовив собі ось таке. Подивлюсь, що воно буде https://sigma.ua/ru/buy/led-fonar-nalob ... d-5390735/
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
Норм. Светить будет, а больше от него и не требуется. Я когда-то взял за пару баксов таке: https://praktik-plus.com.ua/ua/p1083000 ... odnyj.html и до сих пор рабочий, Лёгенький, я в нём дрова рублю и не замечаю.
- Nerv
- Гуру-найфоман
Q5? серьезно?Kos70 писал(а): ↑15 дек 2022, 11:10 Я когда-то взял за пару баксов таке: https://praktik-plus.com.ua/ua/p1083000 ... odnyj.html
Carpe diem
- Kos70
- Гуру по ліхтарям

- Ramok
- Модератор-найфоман
Kos70, що таке КОБ?
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
-
- Найфоман
до речі, при бажанні КОБ туди можна поставити з CRI 90+ (замість рідного КОБА чи замість верхнього діода) і отримати легкий налобник з якісним світлом. Я такий варіант тримаю собі в умі і потихеньку розглядаю різні варіанти КОБів на Алі.
А поки мої пошуки легкого налобника вилилися в купвлю ще одного Д10

Але тему з КОБом 90+ тримаю в запасі, бо, дійсно, у китайців купа недорогих налобників з простенькими КОБами і варіант заміни КОБа на більш якісний - чим не варіант?
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
- Ramok
- Модератор-найфоман
Kos70, аааа. Ось як воно називається.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Хіба це не та сама Sigma під іншим брендом?Apostol писал(а): ↑14 дек 2022, 22:44Обзор по фонарю точно делать нет необходимости, а вот поделиться наблюдениями думаю будет не лишним.Elpasohot писал(а): ↑19 ноя 2022, 11:43 Novak,
А цей? https://sigma.ua/buy/led-fonar-nalobnyy ... 7nealw_wcb
Камрад наш хвалив його,вага 740гр
Фонарь пережил морозы. Снег, замёрз оттаял и так несколько циклов. Герметичность не нарушена, кнопки живые, ничё не запотело.
За почти 9 месяцев я подзаряжал его 4-5 раз. До нуля не разряжал, хрен его даже знает где тот его ноль. Заряжал интуитивно, бо черт его знает как он садится.
Единственное что рыгануло это резьба. Причём начала проявлять себя месяца через 3 службы. На 7м уже ощутимо проскальзывает. Но она постоянно у меня дрочится. Правда на работоспособность и удобство эксплуатации ничуть не повлияло. Возможно резьба тонкая и нежная, а я постоянно в перчатках и там чувствительность не очень, мог не по резьбе вращать.
Расширил функционал срастив фонарь с веб доминатором. Теперь могу его вешать куда мне удобно на молле и на различные сеты экипа.
https://a.aliexpress.com/_mKwdYei
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
а це хороший ліхтарик, з урахуванням фінансової кризи, я в них не знаюся, в руках тримав тільки поліс і то років десять тому?

Ліхтар WF87 від однієї з провідних електротехнічних компаній США – Westinghouse. Спеціальний матеріал ABS робить ліхтарик надзвичайно стійким до ударів....
Детальніше на epicentrk.ua
https://epicentrk.ua/ua/shop/fonarik-we ... lenyy.html

Ліхтар WF87 від однієї з провідних електротехнічних компаній США – Westinghouse. Спеціальний матеріал ABS робить ліхтарик надзвичайно стійким до ударів....
Детальніше на epicentrk.ua
https://epicentrk.ua/ua/shop/fonarik-we ... lenyy.html
Life is a series of choices.