А справа Olight S15.corsar_s писал(а):Слева Е1В.Кузьмич писал(а): Хто вгадає що за звірі?
Мої ЛІХТАРИКИ фото
- rpdoctor
- Найфоман
Re: Мои ФОНАРИКИ фото
- Urs
- Крутой Обзорщик
Зебра, который сделал скучным увлечение фонарями. Просто перестал интересоваться другими, после покупки этого. Хотя вот недавно, в кои-то веки, Зебра обновили эту модель...

- no2
- Найфоман-эксперт
Когда-то купил tool AAA ( первые были двух режимные 70 и 1,5 лм. Его нет на фото, подарен и до сих пор работает и радует владельца). Тогда это был молодой китайский бренд, но с зарекомендовавшими себя фонариками Worm. В общем, после покупки обнаружилось, что таки качественные фонари. Плюсы у этого бренда, это достаточно большие рантаймы на стандартном (АА, ААА) питании, да и на литии тоже неплохие, не дорогая цена и отличное качество с комплектующими). Из небольших едц фонарей, конкурентов не обнаружил. Я за громкими брендами не гонюсь, в первую очередь ценю потребительские качества. Сначала я читал обзоры, а потом купил и проверяю на собственном опыте. Все мои задачи для фонарей, я перекрыл этим брендом. Да, есть фонари интересней, но мне кажется, что в соотношении цена/качество/рантаймы, конкурентов нет. Естественно, может я ошибаюсь, но для себя нишу фонарей я закрыл пока ( подствольные я не учитывал, самая большая отдача для моих фонарей, это когда я чихаю а фонарь закреплён на козырьке кепки))))Дюк писал(а):
Отличная подборка!
И прикольно, что в рамках одного бренда![]()
Камрад, а почему выбрал именно ЛЮМИНТОП?
- Мутний
- Гуру-найфоман
а справа Олайт 100пудово)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
майже вгадали Olight S1Аrpdoctor писал(а):А справа Olight S15.corsar_s писал(а):Слева Е1В.Кузьмич писал(а): Хто вгадає що за звірі?
Ось все що залишилось у ліхтарному курені

Є ще ламповий дальнобій, на світлині його нема, бо дав знайомому з'їздити на полювання минулої зими і щось він в нього пригрівся

Ось знайшов стару

Малюк наключник Стрімлайт також є, але чомусь став ледь-ледь світити, тож списаний і десь валяється... Вакансія наключика відкрита...
Мова, це також наша зброя
- Мутний
- Гуру-найфоман
ох не люблю таківипираючі тактичні кнопки, цивільному мені вони незручні й самі включаються, добре що я почав з фенікса і зебри, там без того ліхтарі попалися)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Феникс
- Найфоман-эксперт
А шо надо и мне значит такой, но если вдруг не зайдет, буду Вас камрад обвинять)))
-
- Модератор-найфоман
Аналогічно.Дюк писал(а):Так все начинали с одного ножа...
А первый нормальный фонарик, ФЕНИКС ЛД20, у меня вообще, появился года через три после регистрации на форуме...
Так что, у Вас ещё все впереди.
Улюбений бомбезний ліхтарик вже років з 10, як тільки з'явився. Всі рибалки та виїзди на природу були з ним, поки рік тому не поміняв на Skilhunt H03.
Використовував його як "лобковий"

Чохол тільки протерся - вже раз штопав. Треба зі шкири зробити.
-
- Крутой Обзорщик
- Reineke
- Летописец форума
Претензий быть не может, камрады
К чему придётся привыкнуть, так это к двум секунда на запуск, но это для чтоб в кармане не включался. И может быть резиновую заглушку не получится каждый раз ногтем поддеть, но на то есть пинцет в Виксах. В остальном только радость
Купляйте. Потом поблагодарите. 

-
- Крутой Обзорщик
Сегодня приехал такой лимитированный, полностью стальной красаВЕц на 14500.
Тяжеленький!
Вес с батарейкой АА литиевой, 92 грамма. Только что взвесил у нас в лаборатории. Прикольный!

Доволен, аки слоник, апосля купания
Тяжеленький!
Вес с батарейкой АА литиевой, 92 грамма. Только что взвесил у нас в лаборатории. Прикольный!

Доволен, аки слоник, апосля купания
Последний раз редактировалось Дюк 03 окт 2019, 13:14, всего редактировалось 1 раз.
ВiльнI люди мають зброю
-
- Крутой Обзорщик
Настолько впёр, что только что, заказал себе такой же, но на CR123
Меня к херам, выгонят из дома
Жена говорит, Дима, ну ладно Ножи, и прочий хлам, ладно ручки, Часы, рыболовные снасти...
Ладно, для походов барахло... С этим, я смирилась...
Но нахера тебе столько почти одинаковых фонариков???
Ты, говорит, болен! Тебя лечить нужно...!
Р.S. Это она ещё не знает, что я заказал меч эорлинг, и боевой топор викингов
Повешу на стену в своём домашнем кабинете

Меня к херам, выгонят из дома

Жена говорит, Дима, ну ладно Ножи, и прочий хлам, ладно ручки, Часы, рыболовные снасти...
Ладно, для походов барахло... С этим, я смирилась...
Но нахера тебе столько почти одинаковых фонариков???
Ты, говорит, болен! Тебя лечить нужно...!
Р.S. Это она ещё не знает, что я заказал меч эорлинг, и боевой топор викингов

Повешу на стену в своём домашнем кабинете

ВiльнI люди мають зброю
- Феникс
- Найфоман-эксперт
Вангую что мечом тебе отрубят яйки, а топором голову))) ну моя так бы сделала))))
Или примотают к ногам и в речку, к рыбкам.
-
- Крутой Обзорщик
Типун тебе на языкФеникс писал(а):Вангую что мечом тебе отрубят яйки, а топором голову))) ну моя так бы сделала))))

ВiльнI люди мають зброю
- Мутний
- Гуру-найфоман
Дюк тож тільки ще початок)
ще ж щось далекобійне потрібне, типу Баліста 3, чи прожектор для природи ручний з 3-4 акумами 18650, чи ліхтар з подвійним світлом де є торцевий стандартний варіант світла і боковий, як в налобнику, чи варіанта з кольоровим світлом, червоне, ультрафіолет й т.д.
ще ж щось далекобійне потрібне, типу Баліста 3, чи прожектор для природи ручний з 3-4 акумами 18650, чи ліхтар з подвійним світлом де є торцевий стандартний варіант світла і боковий, як в налобнику, чи варіанта з кольоровим світлом, червоне, ультрафіолет й т.д.
-
- Крутой Обзорщик
Да я уже понял, что засасывают фонарики, не меньше чем Ножи...Мутний писал(а):Дюк тож тільки ще початок)
Сейчас вот, задумался о покупке Шура, настоящего, Made in USA

ВiльнI люди мають зброю
- Мутний
- Гуру-найфоман
бери Фурію тоді) хоча в їх модельному ряді я не шарю, наключники на ааа ніби цікаві, а так світло й все інше мене там не особливо приваблює, як і ціна, але пощупать цікаво б
- Феникс
- Найфоман-эксперт
Я сегодня найткор тини получил, такая малявка, жуть, а светит гаденыш, как большой.
Позже изложу свои впечатления.
-
- Крутой Обзорщик
Кинь сюда пару фотокФеникс писал(а):Я сегодня найткор тини получил, такая малявка, жуть, а светит гаденыш, как большой.

И ссыль где брал.
Последний раз редактировалось Дюк 03 окт 2019, 14:27, всего редактировалось 1 раз.
ВiльнI люди мають зброю
- rpdoctor
- Найфоман
Дюк, вітаю, Олайти ох...нні, всі моделі, хороші технічні показники + завжди майже ідеальне виконання (у мене є кілька і було ще більше, у всіх все ідеально, а майже написав типу мало чого, може комусь попався з діодом не зовсім по центру), ну і управління хороше.
До речі, якщо потрібен невеликий налобник, то зараз у магазинах по акції Olight S1 mini CRY, ліхтарик - бомба: йде у комплекті з акумулятором з юсб портом, розсіююча матова оптика, ще більш зручне управління, турбо винесли з основної лінійки і до нього є швидкий доступ по двох кліках. І ще забув, кліпса переставляється в обидві сторони...коротше, найкращий лайт налобник як на мене і ціна смішна, знаю про зебри, але цей, як на мене, зручніший і у два рази дешевший.
До речі, якщо потрібен невеликий налобник, то зараз у магазинах по акції Olight S1 mini CRY, ліхтарик - бомба: йде у комплекті з акумулятором з юсб портом, розсіююча матова оптика, ще більш зручне управління, турбо винесли з основної лінійки і до нього є швидкий доступ по двох кліках. І ще забув, кліпса переставляється в обидві сторони...коротше, найкращий лайт налобник як на мене і ціна смішна, знаю про зебри, але цей, як на мене, зручніший і у два рази дешевший.
- Феникс
- Найфоман-эксперт
Своего фото пока нету, дома оставил на зарядке.
Сын уже кричит - подари мне этого, прикольного.
Выше у камрада фото есть.
Сын уже кричит - подари мне этого, прикольного.
Выше у камрада фото есть.
- rpdoctor
- Найфоман
Дуже рекомендую Lumintop EDC01. На олх можна знайти за 260-270 гривень, що копійки для такого ліхтарика. Має ряд хороших змін у порівнянні з попередньою версією, а саме: встановили тір-оптику (хороше, розсіяне світло), добавили накатку на голову (легше крутиться), діод більш новий xp-g3 (хоч і небагато, але кращий ккд). Стартує, до речі, з середнього режиму, що дуже зручно, адже це режим, який найбільше практичний і найчастіше буде використовуватися. Ціну я вже написав, а це в два рази нижче, ніж в конкурентів.Кузьмич писал(а):rpdoctor писал(а):corsar_s писал(а):Кузьмич писал(а): Вакансія наключика відкрита...
Сам таким користуюся, хоча є ще кілька наключників, у тому числі від фенікса версії 2014 року (теж три режима, але дорожчий в два рази і менш ефективний діод.)
Ще добавлю, цей ліхтарик йде у комплекті з непоганим карабінчиком і з хорошої якості силіконовим розсіювачем, дрібниці, але приємно. Той же фенікс, правда пластикові, продає свої розсіювачі по 100 гривень.
-
- Крутой Обзорщик
Можно в дичку ссыль, где по Акции?rpdoctor писал(а):Дюк, вітаю, Олайти ох...нні, всі моделі, хороші технічні показники + завжди майже ідеальне виконання (у мене є кілька і було ще більше, у всіх все ідеально, а майже написав типу мало чого, може комусь попався з діодом не зовсім по центру), ну і управління хороше.
ВiльнI люди мають зброю