Прочитати можна, але точно не біблія по вибору ТБ. В реаліях все набагато складніше... Для того хто обирає першу ТБ в мене порада така - брати від відомого бренду... бажано представленого на західних ринках ну і звісно відгуки користувачів...
Стосовно ціни: в мене базовий шар тепла Патагонія, заплатив за неї десь під сотку, але їй вже років п'ятнадцять, а може і більш, і коли перед війною їздив на 3-4 дні восені жовтень-листопад на риболовлю, повертався без гатяку на сморід, тож антибактеріальні властивостіна синтетиці працювали... Це я до того що не треба купувати казнащо з припискою ТБ, а варто купити або відомий бренд, або бюджетний але з амариканського або європейского ринку, не ноунейм. Відомі американськи магазини роблять ТБ під власним брендом - це гарний варант, що гарантує якість, наприклад Кабелас, ЛЛбін, Еді Бауер тощо... Є можливість купіть Патагонію, Мармот, НФ, Крафт. Якщо в пріорітеті мерінос -о Смартвул, Айсбрейкер, в Терамара є якісна меріновул і ціна набагато нижча... Купіть якісне і будите носити довго або як поталанить то дуже довго, і головне отримувати задоволення.