помогите выбрать нож
- Мутний
- Гуру-найфоман
Re: помогите выбрать нож
ще одне, часто люди жаліються, що кліпса не дає можливості ножику повністю в кишеню залізти і виглядає від самої малої частини до пів ножика, але спробував на днях, поносити ножик трохи більший за пару 2, який повністю ховався, то можу сказати- дуже не комфортно себе він там почував, особливо коли потрібно сидіти, хоча може то кишені такі були, але вирішив, що мені у спаїв самі зручні кліпси)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Rus
- Найфоман
Надо их развести. Посадить на клипсу расческу. А когда прибегут, требовать протокол и понятых. И в их присутствии торжественно извлечь расческу.sasha-simfer писал(а):от покупки парамили2 пока воздержался из-за рукояти в 12см в кармане шорт ощущаться будут к осени планирую брать... а на счет накладок и ношения на клипсе я прям всех слушаю и как не в одной стране живем...у нас Пепсы если клипсу из дали заприметят то все бегут к тебе сломя голову...пока хватало проверки документов но если допустим забрали бы пармилю2 на экспертизу то я думаю врядле бы она вернулась ко мне(потеряли бы 100%) ...
Запомните, джентльмены: эту страну погубит коррупция.(С)
- Мутний
- Гуру-найфоман
а чому тоді не носити- на поясі? під футболкою чи майкою- не видно ж буде...і взагалі не скажу точно, в мене таких проблем не виникало...а розвести- цікавий варіант 

Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
наверно зависит от кармана..
первые впечатления-
в правом кармане джинс пара 2 чувствует себя комфортно.. не ощущаю не дискомфота..не стоя не сидя.
хотя перед покупкой боялся что вес за 100 гр будет ощущаться в кармане..и сидя будет мешать(много времени провожу за рулем)
первые впечатления-
в правом кармане джинс пара 2 чувствует себя комфортно.. не ощущаю не дискомфота..не стоя не сидя.
хотя перед покупкой боялся что вес за 100 гр будет ощущаться в кармане..и сидя будет мешать(много времени провожу за рулем)
- Мутний
- Гуру-найфоман
так пара не повністю ховається в кишені (а я говорив, що незручності виникли із кліпсою, яка дозволяла весь ніж, повністю занурити в кишеню)- частина виглядає, тому тут проблем, ще й з її формами, бути просто не може
spiteful вдалого користування і мінімум проблем з парою
і звичайно вітаю з обновкою)

spiteful вдалого користування і мінімум проблем з парою

- Kenguru13
- Гуру-найфоман
spiteful
Поздравляю, пусть радует хозяина
Поздравляю, пусть радует хозяина

Эта-ж байевой нош! он не должен резать, он должен быть страшным! (с)