коричневая ручка - дерево? как она в эксплуатации (моется, сохнет, трескается, держит вид и т.д.)?
бо выглядит красиво

натюрморт неправильныйpeyot писал(а):Миник![]()
аналогично - брал себе миника, именно, в пару к паре2 (каламбурчик)Мутний писал(а):чого питав то власне, наприклад парі 2, чисто теоретично, захочеться такого самого чисто робочого й дирявого товариша, без понтів й прикрас, різ у пари гуд. але тільки не постругати щось, а чисто для ЕДС задач пригодня.
Тому й подумав, що бенч має замок чудовий, руків'я об'ємне, хоча оті всі вирізи мене насторожують і руку мою, а наприклад ганзо 704 має трохи схожі спуски і мені подобається, але хочеться чогось кращого, хоча руківя в нього бомба.
То зможе збирач кісток справитися з цими умовами?
мне не мешала большая объемность, чем на паре2Мутний писал(а):а об'ємність цікавить руків'я у нього плюс чи мінус? тобто наскільки продумано все, додає зручності в роботі, чи лише заважає в носінні?
режет очень хорошо, клинок тоньше, чем у парыМутний писал(а):і про Д2 на даному представнику бенчів цікаво, наскільки крихка і правиться як, ну й звичайно агресивність різу яка?
нормально там все с фурнитурой, но, фиксатора осевого винта на моем не было, приходилось подтягивать раз-другой.Мутний писал(а):Ще одне, а фурнітура як себе веде, шліци і різьби не дуже ніжні й фіксатор є?
Да, только на сантиметр.Рукоять удобная - все 4 пальца помещаются. Сведение 0,3мм.Мутний писал(а):правильно зрозумів, що мінік на сантиметр тільки коротший в клинку? а руків'я наскільки зручне в нього, всі 4 пальці лягають?
Мені чомусь здається, що геометрія клинка тут досить універсальна, для різу має бути саме то, що продукти, що деревину, чи є щось цікавіше, в плані універсальності?)
Отчего же не правильный ?Rus писал(а):натюрморт неправильныйpeyot писал(а):Миник![]()
Какая такая линейка?OldRiy писал(а):клинок - толстая линейка, точно не для реза![]()
почему-то нигде об этом не говорят
ЛегкоМутний писал(а):
То зможе збирач кісток справитися з цими умовами?
С парой может и тяжеловат но по сравнению со своим старшим братом - пушинкаljoint писал(а):тяжеловат он для своего размера, тем более, в сравнении с парой2 (имхо, ессно)
каким?peyot писал(а):С парой может и тяжеловат но по сравнению со своим старшим братом - пушинкаljoint писал(а):тяжеловат он для своего размера, тем более, в сравнении с парой2 (имхо, ессно)
Дык один брат у негоRus писал(а):каким?peyot писал(а):С парой может и тяжеловат но по сравнению со своим старшим братом - пушинкаljoint писал(а):тяжеловат он для своего размера, тем более, в сравнении с парой2 (имхо, ессно)
та, тут скатилось обсуждение на смолл бонколлекторRus писал(а):каким?peyot писал(а):С парой может и тяжеловат но по сравнению со своим старшим братом - пушинкаljoint писал(а):тяжеловат он для своего размера, тем более, в сравнении с парой2 (имхо, ессно)