Code 4 vs Recon 1
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
RPD_macro, як барига можу сказати, що ніколи не бачив чорних зі скидками. Жовті від 65 часто в продажу, але попит на коди в нас невеликий.
Мабуть, жовтих виробляють більше, можливо, щоб розвести з ломенами/реконами і по кольору теж.
Мабуть, жовтих виробляють більше, можливо, щоб розвести з ломенами/реконами і по кольору теж.
Последний раз редактировалось olegpan 06 май 2025, 17:44, всего редактировалось 1 раз.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
norther, а я навіть не знаю, як по фото пальонку код4 відрізняти. Оці фото я б сказав, що це оригінали, але це зі стелі )
-
- Модератор-найфоман
Code 4 vs Recon 1
тоді Вам Ultimate HunterCap Klenzendorf писал(а): ↑06 май 2025, 11:53 norther, от його б ще на руківʼї з g10 і була би бімба, тоді б точно краще його чим рекон взяв би. А так рекон завеликий, код слизький, ейр лайт зовсім простий, а у лоумена чойлом пів клинка зʼїли.

- norther
- Експерт по фінкам
Code 4 vs Recon 1
olegpan,
ну, експерт за фото - штука така...іноді не все просто.
але , як на мене, шрифти та локалізація на клинку можуть допомогти.
А також, якщо дозволяє якість, вид/якість сатину на клинку

(якщо шо, оті, з руків'ям під латунь - репліки
)
ну, експерт за фото - штука така...іноді не все просто.
але , як на мене, шрифти та локалізація на клинку можуть допомогти.
А також, якщо дозволяє якість, вид/якість сатину на клинку

(якщо шо, оті, з руків'ям під латунь - репліки

- olegpan
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
norther, да, це краще мати на руках оригінал. Колір рукояті дуже сильно залежить від світла, на сонячному світлі буде блищати.
Ну і доречі, таких оригіналів вже доволі давно немає, надписи вже нового зразка, кліпса можлива і стара.
Ну і доречі, таких оригіналів вже доволі давно немає, надписи вже нового зразка, кліпса можлива і стара.
-
- Найфоман
Code 4 vs Recon 1
Alex_LV, от взагалі візуально не подобається)))
Моє- холд аут 2 і 3, прям кайфую. Брокен -зачотний. Ті лайт 4 класний, але пару тижнів поносив і продав. Код 4 був в танто ще на аус8. Але рекона, мабуть, колись візьму, тільки ще не визначився в спірі або танто. В ідеалі старих версій, на наждачному g10
Моє- холд аут 2 і 3, прям кайфую. Брокен -зачотний. Ті лайт 4 класний, але пару тижнів поносив і продав. Код 4 був в танто ще на аус8. Але рекона, мабуть, колись візьму, тільки ще не визначився в спірі або танто. В ідеалі старих версій, на наждачному g10

Последний раз редактировалось Cap Klenzendorf 06 май 2025, 18:23, всего редактировалось 1 раз.
- norther
- Експерт по фінкам
Code 4 vs Recon 1
є таке. На руках вони ще ходять, оці попередні. Але і репи скоро будуть мати
відповідні сучасні лого. Так шо так, оригінал на руках - то краще.
відповідні сучасні лого. Так шо так, оригінал на руках - то краще.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
norther, доречі, найбільш помітна ознака - розташування шпеня відносно вертикальної лініі початку спусків.
Хоча, звісно, можуть випустити нову версію - і шпень передвинути, і лого поновити.
І ще - Колди теж не дуже "твердих правил". Тільки за останні кілька років були Рекони з 35кою і старим логом/старою кліпсою. Потім змінили лого, но кліпси ставили ще старі. Потім вже і кліпсу замінили
Орієнтуватися в цьому без знань і без впевненості в продавці - досить важко
Хоча, звісно, можуть випустити нову версію - і шпень передвинути, і лого поновити.
І ще - Колди теж не дуже "твердих правил". Тільки за останні кілька років були Рекони з 35кою і старим логом/старою кліпсою. Потім змінили лого, но кліпси ставили ще старі. Потім вже і кліпсу замінили

Орієнтуватися в цьому без знань і без впевненості в продавці - досить важко
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
На кліпі кода-4 права кліпса стара, ліва нова.
Це в коробках.
В блістері одна кліпса на ножі і все.
S110V
M398

- olegpan
- Найфоман-эксперт
Code 4 vs Recon 1
RPD_macro, також по Ренж босам....дюрки під кліпсу пробиті, а ось другої кліпси нема
я з початку думав, що вкрали - колись було таке з Реконом....почав дивитися огляди - ніде другої кліпси не помітив.
З кліпсами це в них поганий хід був, вважаю. Треба було робити сіметричну і все. Збільшили і собі геморой і 90-95% покупців марно змусили платити за тут залізяку в комплекті.
П.с. доречі, останнім часом якось декілька джинсів/шортів в ротації, у всіх зовсім різні кишені і шви. І я нарешті зрозумів, що і колдівська і спаївська кліпси - найбільш універсальні і зрозуміли.
А оці глибокі зовсім непередбачувані, іноді ніж не знімається з кишені навіть у спокійній обстановці. Да і сенсу в тієї непомітності небагато - звичайно одяг закриває кишеню, якщо і виглядає, то тільки сам хвіст кліпси.

З кліпсами це в них поганий хід був, вважаю. Треба було робити сіметричну і все. Збільшили і собі геморой і 90-95% покупців марно змусили платити за тут залізяку в комплекті.
П.с. доречі, останнім часом якось декілька джинсів/шортів в ротації, у всіх зовсім різні кишені і шви. І я нарешті зрозумів, що і колдівська і спаївська кліпси - найбільш універсальні і зрозуміли.
А оці глибокі зовсім непередбачувані, іноді ніж не знімається з кишені навіть у спокійній обстановці. Да і сенсу в тієї непомітності небагато - звичайно одяг закриває кишеню, якщо і виглядає, то тільки сам хвіст кліпси.